Sakset/Fra hofta

Et isfjell flyter i en fjord nær Tasiilaq, Grønland, 16. juni 2018. Foto: Lucas Jackson/ Reuters /NTB Scanpix

Onsdag kunne NRK melde at issmeltingen på Grønland har passert «Point of No Return«, og at den vil fortsette å få havene til å stige, selv om oppvarmingen av kloden bremses.

Så synd da, at ikke klima-aktivistene i NRK ikke vil se på fakta som peker i en annen retning enn den de har bestemt seg for. For å gjenta meg selv fra tirsdagens artikkel om Konrad Steffens tragiske død på Grønlandsisen:

Normalt skal grønlandsisen miste rundt 4 gigatonn is om dagen i midten av august, men i stedet øker volumet på en måte vi aldri har sett før – og veksten har akselerert de siste årene.

Danmarks Polar Portal kaller fenomenet for «uvanlig snøvær». Siden midten av juli har ismassen smeltet mindre enn normalt, og det er beregnet at ismassen på Grønland har økt med ca. 13 gigatonn siden 10. august.

Det har seg sånn, at de «tydelige tegnene» på global oppvarming, ALDRI forekommer der du bor. De er alltid et annet sted, og da fortrinnsvis på steder hvor ingen bor, og ingen kan kontrollere at dommedagsprofetiene er sanne: Under havet. På Grønland. I Antarktis. I stratosfæren. På en øy du aldri har hørt om. Eller i hodet på politikere.

«Klimakrisen» materialiserer seg også ethvert sted der det tilfeldigvis settes en værrekord som ingen har sett maken til å 100 år. Men det som forårsaket værfenomenet for 100 år siden var bare vær, mens i dag er værrekordene alltid klima. Og sånn holder klima-industrien på for å rettferdiggjøre seg selv, og holde korthuset oppe.

Klima-spam

Nå som folk er møkkalei det svært lite dødelige korona-viruset, at Black Lives Matter viser seg som ikke spesielt fredelige demonstranter likevel, og både høyreekstreme og rasister fortsatt nekter å materialisere seg, ser mainstream media seg nødt til å rulle i gang klimahysteriet igjen, for å lamme hjernen din med frykt, panikk og indignasjon – så du ikke skal begynne å tenke eller stille kritiske spørsmål til vanstyret av Norge, og hvem som har ansvaret for det.

For å legitimere denne verdiløse propagandaen må det «forskere» til. Og siden de er betalt av myndighetene for å spre panikk, så har de alltid en katastrofe å by på, med NRKs vanvittige «klimaavdeling» som ukritisk formidler av bullshit – naturligvis uten balanse eller innsigelser.

Journalister i NRK har faktisk ikke lov til å formilde fakta som motstrider klimahysteriet lenger. Skulle slike vitenskapelige fakta endelig motbevise klimamytene, har altså den offentlig finansierte statskanalen lagt ned forbud mot å formidle det. Tenk over det.

NRK er klimahysteriets hjertestarter

I går kunne Helge Drange, professor på Bjerknessenteret for bestillingsforskning på Universitetet i Bergen, fortelle til NRK at 2020 ligger an til å bli rekordvarmt, og dette skaper en «klar konklusjon»:

– 2020 ligg an til å bli rekordvarmt. Vi vil nesten heilt sikkert få ein temperatur over global temperatur i 2019. Det er meir sannsynleg enn det motsette at vi vil få ein ny rekord i 2020, seier Drange til NRK.

Den famøse hockeykølle-grafen lever altså i beste velgående i hodet til klimaforskerne, som lever av klimakrisen, og hvordan skulle de ellers tjene lønna si?

Klimahysteriet er den største svindelen i historien, og samtidig den største tragedien for vitenskapen noensinne. Vi klimakritikere blir alltid beskyldt for å få penger av oljenæringen. Disse udokumenterte beskyldningene kommer alltid fra et gjennomkorrupt forskningsmiljø som er 100% finansiert av myndighetene som vil ha mer klimahysteri, og ikke ønsker noen falsifisering.

Hva skjer i den virkelige verden, og rundt ekte vitenskap?

I mellomtiden kan ekte og uavhengige vitenskapsfolk melde om at kloden har vært i en kjølende trend de siste årene, på grunn av lav solaktivitet. Derfor kjører forskningsskip seg fast i isen, og blir det snørekord i fjellet og på Grønnland – i den grad at det altså bidro til å ta livet av en av verdens mest prominente klimaforskere.

Det finnes ingen klimakrise. Solen både lager og styrer klimaet, ikke endringer i atmosfærens ørlille andel av CO2. Problemet er at klimahysteriet er så gigantisk, altomfattende og prestisjefylt, og omfatter så VANVITTIGE store summer, at det har blitt «too big to fail». Og bare så du skal forstå rekkevidden og størrelsen på dette:

Meningsløse CO2-kvoter nærmer seg verdens største handelsvarer, og i 2019 vokste omsetningen med 34% til å omfatter 215 milliarder USD. Samtidig er handelen med CO2-kvoter forbundet med ekstrem korrupsjon og svindel, de faktiske CO2 kuttene er høyst usikre, og siden CO2 er fullstendig harmløs plantenæring, er uansett hele systemet bortkastet og poengløst.

Samtidig har tyske kapitalkrefter fått fripass til å ødelegge norsk natur med vindkraft-industri, og du betaler for det hver måned gjennom «nettleie». Uten klimahysteriet og «klimaforskere» kunne det aldri skjedd.

Vær din egen klimaforsker og etterprøv selv:

Spør bestemor som har bodd på samme sted i 70 år om hun opplever noen raske klimaendringer? Eller gå inn på yr.no og søk opp fakta selv: Klikk på «nye nettsider» øverst til høyre. Søk på stedet du bor. Klikk på historikk øverst til venstre. Klikk på «datosøk» og velg «år»under tidsrom. Og så velger du hvilket år du vil se statistikk for.

Noen steder strekker statistikken seg langt bakover, mens andre steder ikke lite historiske data. Poenget er, at hvis du legger disse grafene oppå hverandre, vil du oppdage at været de siste tiårene har vært forunderlig stabilt, og de «raske og dramatiske endringene» rett og slett ikke finnes i historiske værdata. Det er løgn.

Og uansett om det den globale oppvarmingen var stor og tydelig, så er klimavitenskapen krystallklar: Klimaendringer er natur. De er konstante, uunngåelige, uforutsigelige, og kan hverken kontrolleres, bremses eller stoppes. Når «klimaforskere» hevder de vet hva som skjer med klimaet i fremtiden, så lyver de. Det er krystallkule-forskning fra Tryll.

Vi har fortsatt igjen noen titalls eksemplarer av Kent Andersens forrige bok. I september kommer han med ny bok – om klimahysteriet – på Document Forlag.

Kjøp T-skjorter her!