Klimatmötet COP25 i Madrid fortsätter på övertid. 15 december 2019. Foto: Jörn Spolander / TT / Scanpix.

Over 40.000 politikere, delegater, aktivister og journalister ble flydd den lange veien inn til Cop25 i Madrid, med store CO2-utslipp som eneste resultat. Målet var som vanlig å kutte enorme CO2-utslipp, men etter to uker med endeløse overtidsforhandlinger og enda større dommedagshysteri enn før, kollapset hele sirkuset, og det eneste konkrete man er hjertens enige om, er å samles til et nytt klimasirkus i Glasgow til neste år. Bombe.

Paris-avtalen skal erstatte Kyoto-avtalen og redde verden fra en angivelig klimakrise gjennom forpliktende tiltak. På årets klimatoppmøte skulle landene få på plass de siste delene av regelboka som viser hvordan Paris-avtalen skal fungere i praksis, med et detaljert regelverk for kvotehandel, samt å bli enige om en konkret plan for hvordan man skal hjelpe de fattige landene som angivelig rammes hardest av klimaendringer. For dét er tross alt det viktigste på disse møtene: overføringen av vestlige penger til alle andre land. Det er derfor delegater fra så mange fattige land er der.

Fordeling av vestlige penger, for å kompensere for våre klimasynder

Dette kalles «tap og skade» på FN-språket. Rike land skal bevilge egne penger for å hjelpe fattige land med å håndtere de konsekvensene av klimaendringer som vi nå ikke kan stoppe. Flom, tørke og andre ødeleggelser vil skje, fordi vi allerede har sluppet ut for mye klimagasser. Det faktum at de alltid har skjedd, blir helt ignorert, i stedet ble falsumet vedtatt: Erklæringen fra møtet oppfordrer de rike landene som kan, til å legge mer penger på bordet. Vår klimafrelste statsminister vil derfor helt ukritisk tappe Norge for enda mer penger. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen sier til NRK:

«Det har vært veldig vanskelige forhandlinger. Resultatet på ambisjon er bra, resultatet på tap og skade er bra. Men det svarer ikke på den klimakrisen vi er i, og den radikale endringen land må gjennom for å redusere utslipp.»

Aktivistene og mikrofonstativ-media i harnisk

Greta Thunberg er på vei hjem med tog, og er pottesur på Twitter: «Det synes som om #cop25 i Madrid mislykkes akkurat nå. Vitenskapen er klar, men den ignoreres». En annen tenåring som føler seg kompetent til å styre hele verden, er den amerikanske klimakjendisen Alexandria Villasenor, som uttaler: «Mange COP-veteraner sier de aldri har opplevd at forhandlingene faller så voldsomt sammen. En enorm fiasko».

Dagbladet er også 100 % med på hysteriet, og skriver i en artikkel som sikkert vil skremme livskiten av både barn og voksne – for panikk er som kjent en god ting å piske opp i et samfunn. Ifølge klimaindustrien «brenner» planeten vår, og derfor er alle andre hensyn tilsidesatt:

«To uker med forhandlinger i en verden fylt av ekstremvær og klimakriser har ikke ført frem. Forhandlingene fra nær 200 land skulle få ned klimagassene og komme med en plan for å hjelpe de fattige landene, som er de som rammes hardest av klimaendringene.»

Dette er fake news. Ikke i noe mainstram-medium finner man et snev av skepsis, balanse, objektivitet eller kritikk av klimahysteriet. Man finner heller ikke et snev av de tørre, objektive fakta: Det finnes ingen klimakrise, den globale oppvarmingen er helt innenfor normale variasjoner, mengden ekstremvær er enten helt stabil eller på vei nedover, og CO2-kutt vil ikke gjøre den minste forskjell på klimaets naturlige variasjoner, for det er ikke CO2 som styrer klimaet. Dette er ekte vitenskap helt klar på. Klimahysteriet er derfor meningsløst. Et ødeleggende sirkus.

Det forhindrer ikke at klima-kirkemøtet har vedtatt at Europa skal kutte all bruk av fossil energi innen 2050, uten at noen kan forklare hvor energien skal komme fra, hva det skal koste og hvem som skal betale for det. Danmark har gått enda lenger og skal få ned utslippene av plantenæring med 70 prosent innen 2030. For det mangler aldri på målsettinger i klimahysteriet. Problemet er at de aldri nås. I stedet setter man seg bare nye mål. Selvbedraget er komplett og systematisk, og «alle» elsker det.

Klima-hysteriet seiler nå opp til å bli en større trussel mot Europa enn både masseinnvandringen og islam, fordi det har potensial til å ruinere vestlige land og ødelegge deres økonomiske system med grønn-sosialistisk planøkonomi.

Document.no er det eneste store riksmedium som stiller seg skeptisk og formidler fakta i stedet for hysteri og fake news. Det synes jeg du bør fortelle alle du kjenner. Og husk å betale 200 kr hver måned.

Sannheten er ikke gratis. Og klima-industrien har endeløst med PR-penger å forlede publikum med.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.