Mandag 7. november publiserte The Telegraph en artikkel basert på en rapport som viser klimahysteriets enorme forakt for fakta: Kina er ansvarlig for 14 prosent av alle CO2-utslipp gjennom historien, og har sluppet ut mer CO2 de siste åtte årene enn Storbritannia de siste 270 årene. Likevel dyrkes narrativet om at vestlige land har «ødelagt klimaet» gjennom sin industrielle revolusjon, og nå må vi absolutt-virkelig-virkelig-helt-sikkert begynne å handle, og samtidig betale for skadene vi har påført fattige land.

Saken, som også er publisert av The Express, hevder at Storbritannia har sluppet ut 78 milliarder tonn CO2 mellom 1750 og 2020, mens Kina har sluppet ut 80 milliarder tonn fra 2013 til 2020. Historisk sett står USA for 25 prosent av menneskehetens utslipp av plantenæring, mens Kina ligger på 14 prosent og Storbritannia bare på 4,6 prosent. Samtlige britiske aviser omtaler naturligvis CO2-grunnlaget for alt liv på jorden som «forurensning», slik de er pålagt av mydighetene.

Et religiøst menighetsmøte med 40.000 deltagere, og ingen kritikere er velkommen

Omtrent 40.000 mennesker har flydd til COP27 i Egypt for å stoppe menneskehetens utslipp av CO2 fra fly og den slags. Dette avstedkommer ikke et fnugg av selvransakelse hos eliten. Fornuftige mennesker skulle vel også tro at det viktigste forhandlingstemaet på klimatoppmøtene alltid har vært kutt i fossil energiproduksjon, siden CO2-utslippene er en funksjon av dette? Nei da: Fossilkutt har aldri vært på forhandlingsbordet. Aldri.

Den «store planen» for å redde kloden fra naturødeleggelse, avskoging og klimakatastrofe består derfor av først å slippe ut CO2, for deretter å fange den inn igjen. Samtidig skal man erstatte fossile utslipp med en mega-kolossal satsing på ressurskrevende sol- og vindkraft, som ikke bare krever enorme naturområder, men også skaper en enorm gruvedrift og industriproduksjon drevet av diesel- og kullkraft. Heller ikke dette vekker et fugg av tvil hos de klimafrelste.

En annen faktor som heller ikke påvirker optimismen, er at resultatene av 27 toppmøter så langt er  nøyaktig lik null (– 0 –). Klimakampen er nemlig en total fiasko: CO2-utslippene har økt jevnt og trutt gjennom alle 27 klimatoppmøter. Det er som om det aldri har vært noen «klimakamp» – og en av hovedgrunnene er altså Kina, som meldte inn under Paris-avtalen at de dessverre øker sine CO2-utslipp dramatisk i tiden fremover.

De store fossil-nasjonene har meldt avbud fra klimatoppmøtet

Kinas toppledelse er ikke med på COP27. Det er heller ikke Indias eller Russlands toppledelse, og denne trioen utgjør de største utslippslandene i verden. Ser vi på tørre fakta, er det bare regjeringer i vestlige land som på ramme alvor har penger å bruke på å oppnå sine egenerklærte «klimamål», og som fortsatt tror dette er mulig. Alle andre land er på COP27 for å skvise enda mer penger ut av vestlige land før klimaboblen kollapser. Klimapolitikken er historiens verste svindel- og korrupsjonsgenerator, og ingen aktører vil at pengefesten skal ta slutt.

Fundamentet for kravet om at vestlige land skal betale for «klimaomstilling» i fattige land, er altså at vi har ødelagt været og klimaet med vår industrielle revolusjon gjennom 270 år. Derfor er det flom i Pakistan. Hvorfor det har vært flom gjentatte ganger tidligere, er det ingen som bryr seg om. Ei heller at naturens konstante klimaendringer fortsatt kan være en faktor. For naturvernere har naturens funksjoner opphørt å eksistere. Alt handler om klima, og alt er den hvite manns skyld.

Skrikende paradokser. Ingen tankeprosesser

Denne enorme buketten av skrikende paradokser vekker fortsatt ingen tankeprosesser i de vestlige panikkskallene som styrer samfunnet og pengene våre: Tidligere leder av Labour, Ed Miliband, foreslo nylig at Storbritannia skulle betale for at fattige land skulle «komme seg» etter klimakrisen, og Pakistan, som i stor grad er drevet av bistand og pengeoverføringer fra pakistanere i vestlige velferdsstater, ønsker seg naturligvis klimabistand på toppen.

At Pakistans enorme befolkning eksisterer på grunn av vestlig innovasjon innen medisin, jordbruk, teknologi og den industrielle revolusjon, er ufint å påpeke. At Storbritannia står for mindre enn én prosent av verdens CO2-utslipp, er uinteressant i dette pengesirkuset: Under klimatoppmøtet i Glasgow i fjor lovet Jonas Gahr Støre (Ap) å doble norsk klimafinansiering til utviklingsland innen fem år – fra sju til 14 milliarder kroner årlig. Det gir pengegriske fattigland los på mye mer. Støre har lovet at Norge i fremtiden skal «leve av å redde klimaet». Forsøket kan ruinere Norge, og du vil betale prisen.

CO2-beregningene er basert på tenk-på-et-tall

Her er det viktig å merke seg at selv om ofisielle CO2-tall og statistikker fremlegges som absolutte sannheter som danner grunnlaget for realpolitikk, er tallene i virkeligheten vedtatte sannheter basert på kvalifisert gjetting. Det finnes i praksis ingen sikker metode for å anslå et lands virkelige CO2-utslipp.

Utslippstallene i Norge er for eksempel ikke omfattet av CO2-opptaket i skogene våre, som har tredoblet seg på 100 år, takket være økt CO2 i luften. Det finnes heller ikke fnugg av empirisk vitenskap som forklarer hvorfor to grader varmere klima skal bli katastrofalt og utslette menneskeheten – ei heller at våre CO2-tiltak skal få jordens klima til å «adlyde» og bli stabilt i år 2100. Dette er religiøse fantasifostre.

Makt, penger og prestisje. Ikke miljøvern, klima og redning

Kina er styrt av en økonomisk mafia som bare har to formål for øyet, slik mafia har hatt siden Chicago 1930: bevare total kontroll over område, ekspansjon, makt og penger. Og sørge for at folk flest får håp, fremgang og faste rammer, så det ikke bryter ut nye opprør og rop om frihet og demokrati. De som mukker, forsvinner sporløst.

Derfor bygger president Xi Jinping ut kullkraft så fort han klarer. Han er ikke så idiot at han risikerer å sende Kina tilbake til energifattigdommen og sykkelsamfunnet under Mao. Altfor mange gamlinger husker det helvetet, selv om FNs Guterres og MDG-politikere ikke gjør det. Samtidig forsikrer Xi Jinping FN om at Kina vil «fase ut» kullkraft fra 2026 og slutte med kullkraft fullstendig i 2050. Helt sikkert og kors på halsen. Det kan jo alltids vanke litt mer klimastøtte fra vestlige land mens han kjøper opp vestlige land.

Tomsingene som styrer FN og EU, tror på Kinas beinharde diktator – slik de fortsatt tror på luftslottet om «energiomstilling» til tross for at det er matematisk, økonomisk og fysisk umulig å erstatte fossil energi med sol og vind. Det er ikke mulig. Det viser da også resultatene gjennom 27 toppmøter klart, samt tolv år med «Energiewende» tydelig.

Siden Vesten er ledet av skruller som har kortsluttet på religiøst massehysteri og dommedagsprofetier, fortsetter dessverre klimatoppmøte-sirkuset og «vi-må-handle-umiddelbart»-panikken – fordi de mener panikk er en god og riktig styringsmodell. Og du har bare så vidt begynt å betale prisen. De som tror dette lukrative massehysteriet kan stoppes av fakta eller vil gå over av seg selv, skjønner ingenting av det som foregår.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.