Demokratene og liberale medier utnytter massakren på Robb Elementary School politisk. Opinionen liker ikke de som forsøker å slå politisk mynt på en forbrytelse. En av de verste var Obama.

Massakren skjedde på en tirsdag. Onsdag var det to år siden George Floyd. Obama syntes det var en god idé å koble de to. Obama er blitt en social justice warrior. Det gjelder om å kanalisere den emosjonelle reaksjonen på skolemassakren slik at det gir politisk fordel for Demokratene, som ellers ligger dårlig an.

Det har også Chuck Schumer forsøkt.

On the Senate floor, Schumer, D-N.Y. – who also blocked Reublican Wisconsin Sen. Ron Johnson’s request to unanimously pass a stalled school safety bill – fumed that Abbott is an «absolute fraud» and claimed «no amount of bloodshed seems to be enough for MAGA Republicans.»

Demokratene og liberale medier ser ut til å gjennomgå en indre prosess hvor vanlige regler for anstendighet ikke gjelder. De skal utrydde verdens ondskap og er derfor fritatt. De ser også sammenhenger mellom totalt forskjellige hendelser. Venstresiden får verden til å henge sammen, men det er en sinnssyk verden.

Galskap og massedrap flyter over i hverandre. Beto O’Rourke ga et eksempel på det onsdag da han avbrøt pressekonferansen som guvernør Greg Abbott ga sammen med borgermesteren i Uvalde. Men radarparet Joe Scarborough og Mika Brzezinski forsvarte O’Rourke.  Det gjorde også VG som laget en stor sak om O’Rourke og det var ikke vanskelig å se hvor sympatien lå.

Scarborough condemned Uvalde Mayor Don McLaughlin for calling the Democrat a «sick son of a b—-,» remarking that the «sick sons of b—-es were the freaks on that stage» – which included McLaughlin, Sen. Ted Cruz, R-Texas, and Texas GOP Gov. Greg Abbott.

Abbott kan ha et problem. Han roste politiet for heltemodig innsats. Men hvis det nå viser seg at politiet ventet en time før de rykket inn og faktisk hindret foreldre i å gjøre noe, får Abbott et stort problem. Han er på gjenvalg i november.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.