USA har opplevd to alarmerende angrep på helsepersonell med dødelig utgang på bare en uke. Onsdag ble to leger drept på et sykehus i Tulsa Oklahoma, av en pasient som mente legen som opererte ham var skyld i hans ryggsmerter. Fredag gikk en mann til angrep på en lege og to sykepleiere med kniv i Los Angeles.

Michael Louis (45) ble operert av dr. Preston Phillips den 19. mai, utskrevet 24. Tirsdag snakket han med Phillips. Onsdag kjøpte han en halvautomatisk AR-15, og kjørte opp til en parkering utenfor annen etasje i sykehuset. Han var bestemt på å skyte alle som hindret ham. Han drepte dr. Phillips og tre andre.

Dr. Stephanie J. Husen ble også drept av Louis. I tillegg ble resepsjonisten og en tilfeldig pasient drept. Deretter gikk Louis hjem og begikk selvmord.

Fredag var det et sykehus i Los Angeles som ble angrepet av en mann som utga seg for å søke legehjelp. I stedet trakk han frem en kniv og stakk den kvinnelige legen i magen og såret en mannlig sykepleier stygt.

The patient, whom police identified as Ashkan Amirsoleymani, 35, was taken into custody Friday night on suspicion of stabbing two nurses and a doctor. Police said he appeared to have entered the hospital under the guise of seeking treatment for an unspecified ailment. All three victims were hospitalized and stable Saturday, according to investigators.

To alvorlige angrep på helsepersonell på en uke.

Fredag kom et tredje: En pensjonert dommer i Wisconsin ble funnet drept i sitt hjem. John Roemer (68) gikk av i 2017. I alle tre tilfellene ser det ut til at det er yrkesgjerningen som er årsaken til at de blir angrepet.

Mannen som angrep Roemer ble funnet såret i sitt hjem. Han hadde forsøkt å begå selvmord. I bilen hans ble det funnet en liste som man tror var utpekte nye ofre:

The station said a law enforcement official told them that a «hit list» was found in the vehicle of the male suspect, which included the names of Gov. Tony Evers, Michigan Gov. Gretchen Whitmer and Senate Minority Leader Mitch McConnell.

Gretchen Whitmer er en ultraliberal Demokratisk guvernør. McConnell er Republikaner. Det er vanskelig å se noe fellestrekk.

USA opplever en galopperende kriminalitet, særlig i Demokratisk styrte byer. Demokratenes voldsomme fokus på skolemassakren i Uvalde, Texas, og kravet om våpenforbud kan tjene til å skygge for at problemene er mye større.

De mest liberale politikerne som Chicagos guvernør Lorry Lightfoot har støttet defund the police og en meget liberal kriminalitetspolitikk, men selv har hun økt sin personlige livvaktstyrke. Det samme har andre Demokrater som er for defund the police, som kongressrepresentanten Cori Bush.

Ett av medlemmene av firerbanden i Kongressen, Ayanna Pressley, har brukt tusenvis av dollar på sin egen sikkerhet, samtidig som hun var vært en ivrig fortaler for defund the police.

Democratic Massachusetts Rep. Ayanna Pressley, who has repeatedly pushed to defund the police, spent thousands of taxpayers’ dollars on private security, according to newly released Statement of Disbursements of the House records reviewed by the Daily Caller.

Amerikanerne hører Demokrater og kommentatorer som vil ha våpenforbud, men de ser at de samme menneskene har livvaktstyrke med nøyaktig de samme våpen som vanlige mennesker ikke skal få lov å ha. Weapons of war til politikerne, og forsvarsløse borgere på den andre siden.

Trusselbildet stemmer heller ikke med det liberale medier maner frem, at venstresiden er fredelig og høyresiden farlig:

A Florida man has been arrested and charged with five felonies for threatening to kill Rep. Lauren Boebert.
Matthew Comiskey, a self-described “lib,” was arrested in Palm Beach on Friday over the tweeted threats.

“Someone needs to put Lauren down like a sick dog,” he said, according to the indictment. “She is a true waste of life. Someone exercise their 2nd amendment right to her face!”

Velgerne ser også at Demokratene går inn for legalisering av marihuana. Nye undersøkelser viser at graden av det rusfremkallende stoffet THC har gått fra 5 prosent til 90 prosent på noen få tiår, og det gir alvorlige psykiske skader på brukerne. Amerikanske psykiatriske avdelinger har mange unge som er blitt psykotiske.

Men mange er ute i samfunnet begår alvorlig kriminalitet.

Liberale medier vil ikke snakke om marihuana-avhengighet fordi de støtter legaliseringen. Uvalde-drapsmannen brukte marihuana, men New York Times utelot denne opplysningen fra sin reportasje.

Kjøp billetter her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.