På 90-tallet utga Document forlag «Det ufattelige var sant», om hvordan budskapet om jødenes skjebne ble mottatt av de allierte. Meldingene ble møtt med vantro. Men det gjorde de også blant tyske jøder. De fant på diverse påskudd for å tro at tiltakene ikke gjaldt dem: Det var sikkert Ostjuden, med krøller og svarte kaftaner, som stakk seg ut og var målet. Ikke dem.

Selv da tiltakene ikke var til å misforstå, ville tyske jøder se sannheten i hvitøyet. Hvorfor ikke? Fordi det de sto overfor, rokket ved hele deres verdensbilde.

Hvem skulle trodd at Walter Laqueurs klassiker, som hadde originaltittelen «The Terrible Secret», kunne kaste lys over dagens politiske situasjon? Men det gjør den. Det som skjer i USA, er så hinsides våre forestillinger at vi står overfor samme problemstilling: Å ta inn over seg at USA går i totalitær retning, er ikke til å tro. De fleste vil derfor ikke tro det.

Våre medier sørger for at de forblir i uvitenhet. De har en interesse av at folk ikke våkner. Deres «samarbeid» er en uvurderlig faktor i den maktovertagelsen som skjer i USA.

Russland er et kleptokrati, men det er hva det er, og russerne vet hva lidelse er. Nå er det USA som minner om det gamle Sovjetunionen. Sovjet bygget på en organisert løgn gjennom ødeleggelsen av språket, og det er akkurat dét som også skjer i USA.

For å åpne døren til et totalitært samfunn, må man få folk til akseptere det meningsløse. Ikke bare er kritisk raseteori en hat-ideologi. I kjølvannet av transideologien vil man nå lovfeste at birthers gjelder alle kjønn, ikke bare kvinner. Fødsler og menstruasjon gjelder ikke bare kvinner. Her kommer vi til samme punkt som i boken «2084 – verdens undergang», hvor man ville tvinge folk til å godta at 2+2=5.

Den totalitære ideologien skaper et mentalt univers der menstruasjon og fødsler ikke bare gjelder kvinner. Hvorfor? Fordi ideologien sier at slik må det være. Også menn kan menstruere.

Jeg hørte dette bli sagt i Dax 18 for en tid tilbake, og programler Sigrid Sollund turde ikke protestere.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.