Director of National Intelligence, John Ratcliffe, har offentliggjort dokumenter som viser at Obama fikk vite at Hillary planla å konspirere slik at Trump ble anklaget for å stå i ledtog med Putin foran valget i 2016. Hillary ville på den måte henlede oppmerksomheten bort fra sin egen emailskandale.

Det var CIA-leder John Brennan som orienterte Obama.

Director of National Intelligence John Ratcliffe on Tuesday declassified documents that revealed former CIA Director John Brennan briefed former President Obama on Hillary Clinton’s purported “plan” to tie then-candidate Donald Trump to Russia as “a means of distracting the public from her use of a private email server” ahead of the 2016 presidential election, Fox News has learned.

Et annet frigitt dokument viser at CIA informerte FBI om Hillarys plan. Men FBI gjorde ingenting. De fulgte tvertimot Hillarys plan og begynte å etterforske Trump-kampanjen for russisk samrøre.

John Ratcliffe sier han friga dokumentene på ordre fra Trump. Trump har lenge vært frustrert over at FBI og justisdepartementet trenerer nedgradering av dokumenter som beviser at Obama konspirerte mot ham.

«Today, at the direction of President Trump, I declassified additional documents relevant to ongoing Congressional oversight and investigative activities,» Ratcliffe said in a statement to Fox News Tuesday.

Notatene er Brennans håndskrevne resyme av møtet med Obama. Å be om et personlig møte med presidenten har høy terskel. Brennan mente åpenbart at dette var en slik sak.

Avsløringen om Obama kommer etter at Ratcliffe siste uke offentliggjorde russisk etterretningsmateriale som sa at Hillary hadde tenkt å koke sammen en historie om at Trump sto i ledtog med dem. CIA ville at FBI skulle granske saken, og James Comey fikk den på sitt bord 7. september. Men da han ble utspurt i en Kongresshøring sist uke, husket han ingenting.

Formann for justiskomiteen, Lindsey Graham, hadde ikke særlig tiltro til svaret.

The declassification comes after Ratcliffe, last week, shared newly-declassified information with the Senate Judiciary Committee which revealed that in September 2016, U.S. intelligence officials forwarded an investigative referral on Hillary Clinton purportedly approving “a plan concerning U.S. presidential candidate Donald Trump and Russian hackers hampering U.S. elections” in order to distract the public from her email scandal.

Denne planen var FBI med å sette ut i livet ved sin bruk av Christopher Steele, og en rekke agent provocateurs betalt av amerikanerne. CIAs stasjonssjef i London, Gina Haspel, sørget for at britene brukte sin overvåkingskapasitet til å spionere på Trump. Britene kunne gjøre ting som var forbudt for amerikanerne hjemme.

Det som her kommer frem, er dynamitt. Det er en måned til valget. Anti-Trump-mediene tidde om avsløringen og den kom ikke opp i første debatt, men Trump har nå anledning til å ta det opp igjen.

“Per FBI verbal request, CIA provides the below examples of information the CROSSFIRE HURRICANE fusion cell has gleaned to date,» the memo continued. «“An exchange [REDACTED] discussing US presidential candidate Hillary Clinton’s approval of a plan concerning US presidential candidate Donald Trump and Russian hackers hampering US elections as a means of distracting the public from her use of a private email server.»

Hillarys talsperson kalte det hele bullshit. Men kilder Fox News har snakket med sier dette er ren vare.

«To be clear, this is not Russian disinformation and has not been assessed as such by the Intelligence Community,” Ratcliffe said in a statement to Fox News. “I’ll be briefing Congress on the sensitive sources and methods by which it was obtained in the coming days.”

A source familiar with the documents told Fox News on Tuesday that the allegation was «not disinformation.»

«This is not Russian disinformation. Even Brennan knew, or he wouldn’t be briefing the president of the United States on it,» the source said. «There is a high threshold to orally brief the president of the United States and he clearly felt this met that threshold.»

En kilde sier at disse dokumentene har ulike komiteer forsøkt å få tak i over flere år. Først nå kommer de ut, sterkt sladdet riktignok. – De som gjorde dette trodde aldri det skulle komme ut, sier kilden.

Another source familiar with the documents told Fox News that «this information has been sought by hundreds of congressional requests for legitimate oversight purposes and was withheld for political spite—and the belief that they’d never get caught.»

The source added that the Brennan notes are significant because it is “their own words, written and memorialized in real time.”

En av de mest iherdige graverne for å finne sannheten har vært representanten Devin Nunes. Han sier dette er «smoking guns-dokumenter», som viser at CIA, FBI og Det hvite hus lot seg bruke mot en politisk motstander.

“The documents that are underlying that we now have seen, I have only seen a few of those – they’re smoking guns,” Nunes said on “Sunday Morning Futures” this week. “That information definitely needs to be made available to the American public.”

Nunes added that there is “even more underlying evidence that backs up” the information Ratcliffe released, and called the amount of time it took for allies of the president to get the information declassified and made public “mind-boggling.”

“This has been a very difficult task for us to get to the bottom of, because you have corrupt officials,” Nunes said.

Det sies at enda mer er på vei. Hvis dokumentene kommer ut i sluttspurten av valgkampen, kan de påvirke utfallet. Trump har hele tiden sagt det var en sammensvergelse mot ham. Nå får han ut dokumentene som viser det.

 

DNI declassifies Brennan notes, CIA memo on Hillary Clinton ‘stirring up’ scandal between Trump, Russia

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.