Tucker Carlson avslørte på slutten av nattens sending at han vet at the New York Times tenker å offentliggjøre hvor familien bor. Det finnes bare en grunn til en slik avsløring av privatadressen: At livet skal bli så besværlig for familien at de tvinges til å flytte en gang til.

Tucker og familien har allerede flyttet en gang, etter at Antifa angrep huset mens han var på jobb. Kona var alene hjemme. Paret har fire barn. Det gikk noen uker, så kom de igjen. Da turde ikke Tucker og kona bli boende. Med tungt hjertet flyttet de, selv om det var et strøk de fire ungene hadde vokst opp i og trivdes med.

New York Times kjenner selvsagt denne storyen. Tucker tok den opp i sitt show og den har vært i mediene. Avisen vet derfor godt hva den gjør når den avslører privatadressen til USAs mest populære talkshowvert: De vil skremme og skade Tuckers familie.

Det er et stort ansvar å ta for en avis. Tenk om noe riktig ille skulle skje.

Det sier en del om hva New York Times er blitt. Avisen styres nå av aktivister. Redaktørene er redde for å havne i unåde hos journalistene. To redaktører har nå forlatt skuta: Først James Bennett som ble tvunget til å gå av fordi han hadde publisert senator Tom Cotton. Journalister sa det føltes truende for svarte journalister at Bennett var i avisen. Følgelig forlot han skuta.

Det gikk noen uker så sa debattredaktør Bari Weiss opp. Hun sa avisen ikke lenger er liberal. Den er dogmatisk og intolerant. Hvis du ikke følger flokken blir du dens bytte.

For denne flokken er Tucker et bytte de vil felle. Han har enorm innflytelse. At de i det hele tatt har satt folk til å gjøre en slik skitten jobb, forteller at bøllene har overtatt.

Det lover ikke godt for det liberale USA. Når flaggskipavisen blir en rennestensavis er det flere som vil forlate skuta, og før eller siden går den ned.

Tuckers avskjedsord natt til tirsdag.

One more thing before we go tonight. Since this show began almost four years ago, I’ve really tried not to talk about myself on the air or even use the first-person pronoun. The last thing this country needs is more narcissism. It’s not very interesting anyway.

People who use the word “I” a lot tend to bore everyone but themselves but tonight were going to make an exception to that rule. We don’t have much choice. Last week The New York Times began working on a story about where my family and I live. As a matter of journalism there is no conceivable justification for a story like that. The paper is not alleging we’ve done anything wrong and we haven’t. We pay our taxes. We like our neighbors. We’ve never had a dispute with anyone.

So why is The New York Times doing a story on the location of my family’s house? Well, you know why. To hurt us, to injure my wife and kids so that I will shut up and stop disagreeing with them. They believe in force. We’ve learned that. Two years ago, a left-wing journalist publicized our home address in Washington. A group of screaming antifa lunatics showed up while I was at work. They vandalized our home. They threatened my wife. She called 911 while hiding in a closet. A few weeks later they showed up again at our house. For the next year, they sent letters to our home threatening to kill us. We tried to ignore it and felt cowardly to sell our home and leave. We raised our kids there in the neighborhood and we loved it. But in the end that’s what we did. We have four children. It just wasn’t worth it.

But The New York Times followed us. The paper has assigned a political activist called Murray Carpenter to write a story about where we are now. They’ve hired a photographer called Tristan Spinski to take pictures. Their story about where we live is slated to run the paper this week. Editors there know exactly what will happen to my family when it does run. I called them today and I told them. But they didn’t care. They hate my politics. They want they show off the air. If one of my children gets hurt because of a story they wrote, they won’t considered it collateral damage, they know it’s the whole point of the exercise: To inflict pain on our family, to terrorize us, to control what we say. That’s the kind of people they are.

They’ll deny this of course, they’ll say it’s just journalism, just the facts. Really? So, how would Murray Carpenter and his photographer Tristan Spinski feel if we told you where they live, if we put pictures of their homes on the air? What if we publicized the home address of everyone of the soulless robot editors at The New York Times who assigned and manage this incitement to violence against my family? What about the media editor, Jim Windolf? We could do that. We know who they are. Would that qualify as journalism? We doubt they’d consider it journalism. They’d call it criminal behavior if we did it and that tells you everything.

Kjøp billetter til foredraget her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.