Barn må læres til å behandle dyr og natur med respekt. Dette er dyptgripende i vår norske kultur. For oss som vokste opp med full brødpose og ivrige ender på Østensjøvannet er det trist å se at det er kommet en generasjon av nye osloborgere som mishandler dyr med sine egne foreldres velsignelse.

Enda verre er det kanskje at når dyremishandlingen og manglende barneoppdragelse påpekes av norske fugleelskere og turgåere, så får de sinte svar tilbake!

Østensjøvannets Venner la inn denne fortvilte meldingen på Facebook:

Meldingen fikk mange delinger og kommentarfeltet bar preg av at ikke alle er klar over en ny kultur i Oslo. Enkelte satte fingeren på problemet, som denne:

Hvorfor er det ingen her som å tør å skrive sannheten, nemlig at det er fremmedkulturelle personer det dreier seg om, og da i hovedsak muslimer. Jeg har selv ofte besøkt Østensjøvannet i mange år, og jeg har også sett denne grusomme adferden mange ganger. Hvis dere skal klage, så si sannheten og ikke kun «foreldre» da dette er støtende mot alle de foreldre som oppfører seg skikkelig.

 

Her er en liten svanedans fra Østensjøvannet som jeg tilfeldigvis filmet i februar:

 

 

Kjøp Islamismen i Sverige her! Boken er rykende fersk fra trykkeriet!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂