Tavle

Det er skremmende å observere hvordan statsinstitusjonen NRK kjører på – hva remmer og tøy holder – for å backe opp muslimen Abid Raja, for at islam skal få mer innflytelse på samfunnsutviklingen i landet vårt.

I dag, 15. september 2019, ble store deler av Dagsrevyen på NRK brukt på Raja. Og legg merke til at det er de antatt sterkeste nyhetsmedarbeiderne i NRK som har opplegget, regien og som sammenfatter konklusjonene, ferdigtygget for vanlige norske kvinner og menn.

Først reiser Knut Magnus Berge sammen med Raja på tur til Vestlandet, til et sted der mennesker er forberedt på besøket fra hovedstaden, med Venstre og NRK i hovedrollene. De har svarene klare, nøyaktig slik Knut Magnus Berge og Raja vil ha dem. Deretter følger Berges intervju med Siv Jensen, der formålet er å brunbeise både henne og Fremskrittspartiet. Jeg fornemmer at Raja og Knut Magnus Berge har samarbeidet om utformingen av spørsmålene.

Til slutt kommer Magnus Takvam, og hans oppgave er å mistenkeliggjøre det Siv Jensen sa i intervjuet. I stedet for å kritisere Raja for åpen brunbeising av en politisk motstander, greier ikke Magnus Takvam å la være å legge seg på Rajas linje: Fremskrittspartiet fortjener brun-stempelet, forkynner han.

Dette er en formidabel undervurdering av vanlige norske kvinner og menns evne til å skille mellom rett og galt. Magnus Takvam var i sin tid en troverdig kommentator. Det er han ikke lenger.

Men slik må det vel bli i en mediebedrift som NRK, som så til de grader – gjennom ansettelsespolitikken – er blitt infisert av islam og denne ideologiens drivende krefter. At antisemittismen har fulgt med på lasset, og gjør seg gjeldende på topp-plan i organisasjonen, sørget kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen for å bekrefte i intervjuet med Aftenposten 3. august 2019 – betegnelsen «svin» om en bestemt minoritetsgruppe, jøder, er gangbart språk i NRK bare 74 år etter at flammene sluknet i Auschwitz.

La oss bare slå fast at det er NRK-lederne som er brunbeisere, ikke Siv Jensen og Fremskrittspartiet.

 

Kjøp T-skjorten «kronisk norsk» fra Document her