Tavle

De siste to årene har Labour gjentatte ganger sagt at de vil ha et nyvalg. Men nå, som fristen for Brexit nærmer seg, sier de at de ikke vil ha det før en utsettelse av Brexit er blitt vedtatt.

Jeremy Corbyn frir til skottene. De skotske nasjonalistene vil bli i EU. The Telegraph rapporterer at Labour og SNP er blitt enige om å ikke akseptere et nyvalg før 20. oktober. Corbyns rådgivere vil helst drøye enda lenger, for sikkerhets skyld. Helst et stykke ut i november. Det er flere som tror at Labour vil tape stort i et valg nå.

20. oktober er satt som tidligste dato på grunn av et møte i EU 17.- 18. oktober. Det er under dette møtet at Corbyn og hans remainer-medspillere vil kreve at Boris Johnson offisielt søker om en ny utsettelse av Brexit.

The Times

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!