Foto: Google Streetview.

Gisseldramet i Blagnac utenfor Toulouse er over idet alle de fire gislene nå er satt fri, melder Le Figaro. Men situasjonen er ikke avklart, da den bevæpnede gisseltageren, som har skutt to ganger mot politiet, fremdeles forskanser seg i kiosken hvor det hele begynte tirsdag ettermiddag.

Vedkommende er en snart 18 år gammel mann som er kjent for politiet på grunn av tyveri og voldsforbrytelser. Han skal i desember ha blitt arrestert og senere straffeforfulgt på grunn av uroligheter knyttet til de gule vestene. Den unge mannen påstår at han er «de gule vestenes væpnede arm».

 

Kjøp billetter til Katie Hopkins her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂