Tavle

Skifter navn til «Satan»

Det omstridte nettstedet Resett skifter nå navn til «Satan», forteller en begeistret redaktør Langhelg Luring på telefon fra badet. Vi hadde tenkt å skifte navn til «Rasist» slik at vi kunne beholde den flotte R’en i logoen, men valget falt på «Satan», slik at de siste dagers skinnhellige nå kan få forsverge Satan.

Redaktør Hans og Hennes Rustspray i Document roser avgjørelsen og forteller at Document nå vil skifte navn til «Helvetes forgård» eller kanskje «Ondskapens pøl» eller rett og slett bare «Helvete». Dette blir gøy, sier Rustspray, som selv vil få tittelen Grand Duke of Illuminati. Belsebub Horribilis benyttes jo idag av Luring.

 

Rykket ut til massiv brann på Rotesæther

Brannvesenet måtte i morgentimene idag rykke ut til det som holdt på å utvikle seg til en storbrann i en hage på Rotevatnsæther. Årsaken til branntilløpet var stortingspolitiker Gudlaus Skrotevatn som hadde satt fyr på nettavisen Resett i hagen og oppfordret annonsørene til å gjøre det samme.

Jeg printet ut samtlige artikler fra Resett og satte fyr på dem i hagen, forteller en engasjert Skrotevatn som er vill i blikket og full av sot med håret rett til værs. Det ble en diger haug! sier den glade politikeren. Da jeg oppdaget at det var umulig å sette fyr på en nettavis var jeg oppe i hele natt og bare printet og printet!

Nå håper jeg flere vil gjøre det samme! Bare slik kan vi få slutt på rasismen, sier Skrotlaus som varsler en lignende aksjon mot Document. Dette vil nok bli en brann av enorme dimensjoner, sier den oppglødde politikeren, Document har holdt på i 15 år. Jeg må nok regne med flere uker på å få printet ut og brent opp alle artiklene.

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her