Tidligere medeier og redaktør i Resett, Helge Lurås, har kjøpt domene-rettighetene til Resett på auksjon. Lesere som søker opp Resett blir nå automatisk videresendt til Lurås’ nye nettsted.

Tirsdag meldte fagbladet Journalisten at en hemmelig kjøper hadde kjøpt eiendelene i konkursboet til Grafen AS, selskapet eide den nå nedlagte nettavisa Resett, på auksjon.

– Jeg kan bekrefte at det har vært en budrunde, og at aktiva i selskapet er solgt videre. Det gjelder blant annet nettdomene, Twitter-konto og opphavsrettslig innhold som selskapet eier, sier Wettre. (Journalisten)

Onsdag bekreftet tidligere readktør i Resett, Helge Lurås, overfor Journalisten at det var han som var den hemmelige kjøperen.

Lurås opplyser at han har kjøpt Resetts domene, nettside, logoer og kontoer på sosiale medier, og at han måtte ut med 70.000 kroner for rettighetene.

Litt senere publiserte han selv saken på sitt nye nettsted, inyheter.no.

Dette har en forhistorie. Jeg var sentral i å starte i Resett i 2017, videre var jeg ansvarlig redaktør frem til jeg fikk sparken av styret i juni. Det var etter at jeg tilbød meg å overta hele Resett fra majoritetsaksjonærene i mai 2022.

Det tok seks måneder før Resett var konkurs.

Vi tar det beste fra Resett videre med oss i iNyheter. Vi har nå sørget for at arkivet til Resett blir tatt vare på slik at alle artiklene opp gjennom årene fortsatt blir mulig å lese.

Trafikken til resett.no vil vi rute direkte til inyheter.no. (iNyheter)

 

Kjøp julegavene fra Document!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.