Brann i garasjer på Mortensrud. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Idag er det nok en garasjebrann i Oslo. Denne gangen på innvandrertette Mortensrud ved Holmlia. Garasjene som brenner ligger i Olasrudveien på Mortensrud. Det brenner kraftig og beboere i nærheten oppfordres til å holde vinduer og dører lukket.

 

Garasjebrannen på Mortensrud kommer bare 12 timer etter en stor garasjebrann i Ammerudhellinga i Groruddalen.

 

 

NTB skriver:

Nødetatene rykket lørdag ettermiddag ut etter å ha mottatt flere meldinger om brann i flere garasjer på Mortensrud i Oslo. Beboere bes om å lukke vinduene.

– Det er snakk om at det brenner i en rekke med frittstående garasjer, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen til NTB.

På Twitter opplyser brannvesenet ved 16-tiden lørdag ettermiddag om at det er kraftig fyr i tre til fire garasjer. De har startet slukking, men har fremdeles ikke kontroll på brannen.

– Ifølge meldingene vi har fått skal det brenne godt. Det skal også være observert sort røyk som kommer ut, sier Pedersen i Oslo politidistrikt.

Det skal ligge flere hus i nærheten, men politiet har foreløpig ingen indikasjoner på at brannen har spredt seg.

Garasjene som har tatt fyr ligger i Olasrudveien på Mortensrud. Beboere i nærheten oppfordres til å holde vinduer og dører lukket.

 

 

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.