Brannvesenet jobber med å slukke brannen i et garasjeanlegg som har spredt seg til en bolig på Holmlia i Oslo. den 22. juni 2024. Foto: Geir Olsen / NTB.

Det brenner godt i flere bygninger på Holmlia. Brannvesenet er på plass med store styrker, og det er spredningsfare til flere bygg.

– Det er flere som har evakuert seg selv, det er fare for spredning til tre tilstøtende bygg, forteller operasjonsleder Bjarne Pedersen til NTB.

Brannen i Asperudveien startet som en garasjebrann, så spredte brannen seg til en bolig tilknyttet garasjen, opplyser politiet.

– Vi er framme med åtte brannbiler. Det brenner godt i tre rekkehus, og det er spredningsfare til flere bygninger, sier vaktkommandør Tim Angell i 110-sentralen til NTB.

Meldingen om brannen kom klokken 1.50.

– Tre personer skal ha fått i seg noe røyk, det er det eneste som er meldt av skader, sier Pedersen i Oslo-politiet til Nettavisen.

Det er ikke meldt om savnede personer etter brannen. Både politiet og brannvesenet evakuerer boliger i nærheten av brannen.

Bilder fra brannen viser kraftige flammer i flere bygninger.

Dette er den andre store brannen på Holmlia innenfor ett døgn. Natt til fredag brant det kraftig i flere biler. Holmlia ligger i bydel Søndre Nordstrand i Oslo.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.