Det brenner i tre kjøretøy på Holmlia i Oslo, det er også spredningsfare til flere kjøretøy i nærheten. Brannvesenet har iverksatt slukking.

Bilene som brenner, står parkert i Lusetjernveien, opplyser Oslo-politiet på X.

– Det brenner godt i tre biler, og det er spredningsfare til ytterligere tre. Det er en gateparkering, så brannene er i nærheten av flere boliger, men det skal ikke være umiddelbar spredningsfare til nærliggende bygninger, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

Brannvesenet sier til NRK at de ber naboer holde seg unna og lukke igjen vinduer.

– Det er ingen mistenkte akkurat nå, men vi har et pågående hundesøk. Vi mistenker at brannen er påsatt, forteller Pedersen til NTB.

Holmlia ligger i bydel Søndre Nordstrand. Politiet fikk mange meldinger om brannene, den første kom inn til operasjonssentralen like før halv tre natt til fredag.

Dette er bare den siste i en hel rekke bilbranner i Oslo de siste dagene.

Mannen som er siktet for seks bilbranner og ett forsøk på bilbrann på Kjelsås og Grefsen i Oslo i starten av juni, er løslatt, enda politiet mente det var fare for gjentakelse.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.