Tre parkerte biler ble totalskadd i en brann i Bjørn Bondes vei på Holmlia i Oslo natt til søndag. To andre biler fikk brannskader.

Politiet fikk klokken 2.33 flere meldinger om brann i ett kjøretøy, men brannen spredte seg raskt til to andre biler i nærheten. I tillegg fikk ytterligere to biler skader fra brannen, uten at de ble ødelagt.

Brannvesenet kom raskt i gang med slukkearbeidet og klokken 2.55 opplyser politiet at brannmannskapene har kontroll på brannen.

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt sier til NTB at de ikke har opplysninger om brannårsaken, men forteller at de er på stedet med flere politipatruljer og en hundepatrulje som kan søke etter eventuelle brannstiftere.

Politiet har ingen mistenkte i saken.

– En av våre hypoteser er at brannen ikke har en naturlig årsak. Vi har snakket med vitner på stedet, så får etterforskningen vise hva som er skjedd. Men erfaringsmessig begynner ikke biler som står parkert utendørs å brenne av seg selv, sier Hekkelstrand søndag morgen.

Det var ingen elbiler blant bilene som brant, opplyser Oslo brann- og redningsetat til NTB.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.