Fra en tidligere bilbrann. Stillbilde: RMC / YouTube.

Det brenner og brenner i norske biler. Natt til mandag var det Lørenskog utenfor Oslo som var åstedet, da det brant i tre biler som sto parkert utenfor en bilforretning. Heller ikke denne gangen er det meldt om arresterte eller mistenkte.

Natt til søndag brant det i flere biler på Ensjø, øst i Oslo. Om den brannen ble det opplyst følgende fra politiet:

Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til brannen.

– Det er ingen vitner som har sett noe, eller funn på stedet som tyder på at brannen er påsatt. Bilene blir nå tauet inn til tekniske undersøkelser, sier operasjonsleder Skott.

Natt til mandag var turen kommet til Lørenskog, nordøst for Oslo. Da brant det i tre biler, ved en bilforretning i Industriveien.

Ifølge NTB ble det først meldt om brann i ett kjøretøy klokken 0.47. Brannen spredte seg til to andre biler på stedet.

– Samtlige har stått parkert på kundeparkering ved en bilforretning, opplyser politiet i Øst på Twitter like før klokken 2.

Brannen er meldt slukket, og det er heller ikke denne gangen kjent hva som er årsaken til brannen. Ingen er anholdt, det er ikke opplyst at det er noen mistenkte.

Store verdier går tapt i bilbranner, som i de aller fleste tilfeller antas å være påsatte. Men det er ikke gitt informasjon om hvilke ressurser politiet vil sette inn for å oppklare hva som har skjedd, i denne og andre nylige bilbranner.

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.