Gjesteskribent

Foto: Bente Haarstad

Sosialdemokratene med støtte fra fremmed-innvandrerne forble Sveriges største parti. Men det er de fremmede (som ubetimelig ble gitt stemmerett) som gjør forskjellen. Uten disse var sossarne blitt enda større tapere for sin unasjonal forblindede politikk.

Dette var siste valgmulighet, antageligvis, til å redde Sverige fra å bli det europeiske senteret for islam, korrupsjon, narkotika, under-hånds våpen- og kniv-leverandør samt å representere sex-industriens voksende uhyggeligheter. Fordi, nå kommer annen og tredje generasjons innvandrere til stemme-alder, i stadig økende antall. Kongedømmet står for fall.

Det er med tristhet jeg konstaterer fra Chile at Norge løper i samme retning, med like fordummende globalister og svikere. Dette er fedrelands-sabotører som ikke tenker lenger enn sin egen pensjonsalder; knapt nok det. For det er fedrelandsviljen som svikter, den gjelder eller feller for å omskrive Henrik Ibsen aldri så lite.

Nei, det egalitære Skandinavia’s troskyldelighet er tapt. Nå står kanskje også kristendommen for fall, som i Sovjet-tiden, henvist til en nærmest gjemt undergrunnsbevegelse. Høres dette pessimistisk ut? Kanskje, men vi annerledes-tenkende manipuleres grovt av den gjeldende politiske globalistiske makten samt riksmediene, til alt annet enn en nasjonal oppløftelse. Unnskyld meg, som er 80 år og ikke ser lyst på forandring til det bedre, i min resterende levetid. Det betyr at våre alles etterslekt først og fremst får oppleve konsekvensene av en tapt kultur, for alltid.

En ny kultur vil åpenbart remplassere vår kultur, en såkalt multikultur hvordan enn den nå vil bli. Alt hva tidligere generasjoner har bygget, sloss for og forsvart, tildels med livet som innsats, blir oss politisk uforstandig tillatt fratatt. Jeg tillater meg å tro at dette ikke blir til Norges lykke. Dette er ikke kun gammelmanns snakk, dette blir en helt ny skandinavisk verden som jeg ikke evner å bedømme. Men hvem gjør det? Vi vet hva vi har vært og har hatt, men ikke hva som vil komme ut av omeletten. Å få den tilbake i eggene er knapt mulig. Det bekymrer meg storlig.

At Sverigedemokratene (SD) er kommet i vippeposisjon er bra, men neppe godt nok. Et raskt  nyvalg kunne gitt et bedre resultat. Hadde sossarne vært i vippe posisjon hadde de kjørt knallhardt og hensynsløst. Må ikke SD, om også de vil sloss, gjøre tilsvarende? 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.