Nytt

Erling Holmøy er blitt kasteball i et politisk spill mot finansminister Siv Jensen. Det gjelder å få Jensen til å bli sittende med Svarteper. For å oppnå det, må Holmøy mistenkeliggjøres som kontroversiell, en som kan knyttes til instrumentalisering av forskningen.

Jensen stilte i Dagsrevyen. Hun svarte godt for seg og tilbakeviste forsøkene på å tillegge henne uttalelser hun og departementet ikke har kommet med. Men svaret prellet av på programlederen, som gjentok og gjentok: «Mange mener at Holmøy ble nevnt for å drive den forskning dere vil ha».

Mange? Nevn i det minste hvem disse mange er! «Mange» er VG, NRK, Aftenposten, SV, Trond Giske – alle som ønsker å diskreditere FrP og er ute etter dem konstant for at ikke den opinionen som rører på seg skal få luft under vingene.

Det er et skittent spill, og det har pågått lenge.

NRK respekterer ikke Siv Jensen, like lite som de respekterer Sylvi Listhaug. De kommer aldri til å gjøre det. Det er politiske fiender, og det er ikke noe som heter fair play der i gården.

NRK og norske medier bruker alle triks de har til rådighet.

Men Christine Meyer gjorde triksene slik at alle fikk med seg at hun jukset.

Jensen vant denne runden. Det kommer flere. NRK og VG sier med sine oppslag: – Vi gir oss ikke. Ikke innbill deg noe.

Jensen bør studere nærmere hvem hun utnevner til viktige poster.

Fronten går ikke mellom høyre-venstre-aksen.