De åtte migrantene fra Afrika (to fra Togo og seks fra Ghana) var blant en gruppe nyankomne til et asylsenter i Kleve i Tyskland. Da bussen først ankom senteret nektet mange å forlate bussen. Asylsenteret, som er en tidligere militærleir, viste seg å ha dårlig mobilforbindelse og dette likte ikke migrantene. Etter en handletur i byen Rees-Haldern neste dag gikk migrantene løs på vinduer og inventar i asylsenteret. Politiet ble tilkalt og en politimann ble alvorlig skadet da de forsøkte å få kontroll på migrantene.

En av migrantene skal ha vært full, en annen lett beruset og de resterende seks var edru da politiet testet dem for alkoholpåvirkning.

Disse migrantene har uten tvil kommet seg over Middelhavet for deretter å ta seg frem til Tyskland. Når var det krig i Ghana? Den største risikoen i Ghana er dårlig infrastruktur og transportsikkerhet, melder den norske regjeringen. Ellers regnes landet som velfungerende og stabilt, leser vi. Og landet regnes ikke engang lenger som et lavinntektsland, men som et mellominntektsland.

Ikke det minste rart at disse «flyktningene» ble skuffet over Tysklands dårlige mobildekning. Som sikkert er fikset nå.

Daily Mail  Die Welt

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂