Av en eller annen grunn har VG gitt masse plass til islamisten Fahad Qureshi, som gis anledning til å bortforklare og relativisere at han er tilhenger av dødsstraff ved steining for utroskap. Det kan visstnok høres «brutalt» ut, sier Islam Nets leder, men vi skal følge Norges lover, altså.

Det Norges nest største avis i praksis gjør, er å la seg utnytte til propagandaformål av en sivilisasjonsfiende. De har på et vis meldt seg ut av sivilisasjonen – og meldt overgang til islam.

For er det noen som tror at VG ville ha latt en tenkt «kristen» ekstremist komme til orde for å forsvare at han riktignok har sagt at det ville være dødstraff ved steining for muslimer i hans idealstat, men at han selvsagt ikke utgjør noen trussel for muslimer eller andre i rettsstaten han enn så lenge lever i?

Det er ingen som tror det.

VG er underkastet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂