Trodde du Aftenposten ikke kunne synke dypere i sin underkastelse for islam?

Torsdag gis ordet til Fahad Qureshi. Forsvar for Muhammed-karikaturer er forsvar for islamofobi, sier islamisten Qureshi.

Qureshi meldte seg definitivt ut av de respektable menneskenes selskap da han i mai 2013 holdt en tale hvor han fikk en Islam Net-forsamling til å bifalle bestialske sharia-straffer som steining ved håndsopprekning.

Qureshis voldsfantasier var ikke til hinder for at Romerike politikammer i 2016 inviterte ham til å holde foredrag under et seminar om forebygging av radikalisering blant unge muslimer i Norge – et initiativ som er jevngodt med at brannvesenet inviterer pyromaner til et seminar om brannsikkerhet.

Det spiller jo ingen større rolle hva Qureshi skriver, og det holder å nevne at han bruker ord som islamofobi og islamfobisk femten ganger i en ikke særlig lang tekst, som inviterer til å parodieres med meme-rap.

Det som er viktig å konstatere, er at både institusjoner og toneangivende medier i Norge tar parti for hardcore islam og mot sivilisasjonen.

Nordmenn må være klar over at den norske makteliten hverken representerer dem eller taler deres sak.

Qureshi og organisasjonen hans er blant de typene som nå ville være i trøbbel i Frankrike, hvor presidenten forsøker – riktignok litt klønete, men med stor besluttsomhet og vilje til bruke makt – å hanskes med islamismen.

At Qureshi får spillerom i Norge, er en nasjonal skam. Det er jevngodt med å vise Macron den midterste fingeren, som burde ha helt andre adresser.

 

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.