Cemal Knudsen Yucel. Foto: Facebook.

Jeg er tilbake på Facebook etter 30 dagers utestengelse.

Vet ikke hvor lenge jeg får bli denne gangen. Har forstått at det er meg og Ex-Muslims of Norway (EX-MN) som blir meldt av noen her i Norge, fordi videoen som jeg ble blokkert av, fortsatt ligger ute!

Når både leder og nestleder blir blokkert samtidig, EX-MN sin side får stengt sin innsikt og FB ikke legger til nye liker-klikk eller følgere, da er det noe som er galt! Flere Ex-Muslim-sider ble blokkert i de siste månedene.

Men vi gir oss ikke. Vi kommer til å fortsette med å opplyse om verdens farligste ideologi i håp om å frigjøre mennesker fra dogmer som ikke er forenlige med moderne verdier og menneskerettigheter.

Mens mange av de såkalte sekulære organisasjoner har sugerøret i statskassen og til og med bidrar til mer islamisering og anti-integrering, og får eie debatten i Norge med velsignelse av venstresiden og medieeliten, må vi i EX-MN bruke egne penger og vår private tid. For ikke å snakke om hva vi utsetter oss selv for i vår kamp.

Etter mine observasjoner handler hele debatten om gjentakelser som er egentlig rettet mot hvordan kan vi gi islam mere plass i Norge. Det ser vi i alle byer nå, med økning av barnehijab, hijab i offentlige etater, burka, halal-sertifiseringer, null straff for de som har utført kjønnslemlestelse av jenter, bønnerom, klankultur, segregering, negativ sosial kontroll, parallelle samfunn, blind vold, moskeer og omskjæring (forhudlemlestelse) blir tilrettelagt på norske sykehus, vi har til og med fått norske jihadister, også ungdommer (til og med fra tredje generasjon av innvandrere) som støtter steining til døden – takket være politikernes og samfunnsdebattantenes «flerårige arbeid».

Vi må ta vare på ytringsfriheten. Jeg har fortsatt stor tro på at så lenge Vesten tar vare på den, så klarer ikke islam å få makten helt. Ytringsfriheten er for alle, den er også med på å bidra til å få muslimer til å våkne og reformere mentaliteten i islam.

Ytringsfriheten er den største fienden av islam, men den største gaven til muslimer.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.