Det er etter hvert blitt en klisjé at NRK ikke er objektiv i innvandringsdebatten, og selv om institusjonen ønsker å fremstå som objektiv, viser silingen av nyheter at institusjonens journalister ikke helt klarer å begrense seg. For hvem er det som egentlig bryr seg om hva et venstre-radikalt jenteband mener om Sylvi Listhaug? Jo, NRK, og det til de grader at «nyheten» frontes som toppsak på NRKs nettside.

NRK skriver at i sangen «Se deg ikke tilbake» tar gruppa Razika et oppgjør med den norske innvandringspolitikken, og gruppas talsmann, Marie Amdam, hevder at regjeringen bidrar til å gi grobunn for en farlig tankegang.

Verken innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug eller andre i den politiske ledelsen ønsker å kommentere saken overfor NRK.

Nei, kan man forstå hvorfor…

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂