Innenriks

Nye forsøk på diskreditering av Hege Storhaug i Adresseavisen tirsdag. Journalist Trygve Lundemo kan med radikalportal.no som kilde, «avsløre» at

Hege Storhaug bruker spillefilm som bevis på at politiet blir jaget ut av muslimske bydeler i Frankrike.

Det er oppsiktsvekkende at en journalist i en stor regionavis – som også dekker utenriksstoff – ikke har fått med seg det faktum at politiet i flere år har blitt jaget fra innvandrerbydeler, og at slike no-go soner finnes over hele Europa. Det som er enda mer oppsiktsvekkende er at en journalist angivelig uvitende om dette ubehagelige faktum, forsøker å lage et nummer av at Storhaug benytter en spillefilm som kilde. Og dette gjør Lundemo helt uten antydning til kritikk av radikalportal.no.

Om samfunnet var sunt, ville en uvitende journalist med respekt for seg selv spurt om spillefilmen avspeiler virkeligheten? Og han ville fulgt på med spørsmål om dette kan være mulig? Kan det virkelig være slik at myndigheter og ordensmakt har mistet kontroll over territorier innen egne landegrenser? En sann journalist ville undersøkt saken til han kom til bunns i den. Lundemos journalistiske fremgangsmåte er derimot å harselere over Storhaug, sannheten er underordnet.

Det er utallige kilder på nettet som bekrefter eksistensen av no-go soner og rapporter om at politiet er bekymret for utviklingen. Lundemo kan lett finne noe annet enn spillefilmer som kilde på hvordan politiet jages av muslimer i Europas storbyer. Her fra Londons gater med kampropet Allahu Akbar som akkompagnement til den totalt respektløse behandlingen av politiet. Og her fra Frankrike der politiet jages bort fra muslimske områder under etterforskning av en voldtekt.

Så lenge journalister fortsetter å underslå fakta, vil no-go soner vokse i antall og omfang.

 

Adresseavisen

Les også

-
-
-
-
-