Sakset/Fra hofta

I en ny apokalyptisk video fra IS viser de «veien mot Roma». Det hele kulminerer i Colosseum. Videoen har tittelen Meeting at Dabiq hvilket refererer til stedet for det endelige slaget mellom «korsfarerne» og «de troende». Det er lett å le av den banale og håpløse videoen hvis det ikke var for den lille detaljen; de mener det. Ikke trenger de å komme seg over til Europa med tanks heller. De er allerede på plass med sine selvmordskandidater som tror at døden er bedre enn livet.

Colosseum

Med litt Photoshop så får vi en ørken rundt Colosseum, midt i Roma.

 

krig mot Norge

World war 1

I videoen vises det italienske monumentet for den ukjente soldat fra 1. verdenskrig. Graven kalles for «nasjonens alter».

På slutten av videoen vises flaggene til de nasjonene som IS erklærer krig mot. Norge er blant de 60 landene.

Norge i krig

Joda, vi er med.

I mellomtiden benytter Saudi-Arabia tiden effektivt med å finansiere byggingen av stadig flere moskéer og kulturhus i Europa. De moderate muslimene engster seg nok i takt med resten av den europeiske befolkningen, men de engster seg ikke nødvendigvis for det samme. Europeere engster seg for terror, muslimene engster seg for at folk vil vende seg mot dem.

Mange muslimer lever i lukkede miljøer og deres talerør er fremdeles imamene. De smarteste imamene sier det som de vet forventes at de bør si i våre sekulære samfunn. Resten er tause.

Og hvor mange av de «moderate» muslimene vil påstå at det har foregått en radikalisering når nabokona plutselig trer burkaen over hodet? De ser det, men melder ikke fra, for det er jo bare en del av islam, er det ikke? Lojaliteten ligger dessuten hos det muslimske samfunnet som nabokona er en del av. Man melder ikke sine egne til politiet. Da blir man selv utstøtt. Og alle de taletrengte dialogmenneskene fortsetter å si at folk må få lov til å kle seg som de vil. Det er jo bare klær.

Vi kan ikke forvente noen drahjelp fra de muslimske samfunnene i Europa. Mange av dem føler seg som en del av Ummah’en. Selv han som henvendte seg til knivterroristen i London og sa «you ain’t no Muslim, bruv», brukte ordet «bror». Han var fremdeles «en av dem» selv om de ikke hadde noe annet felles enn at de begge var muslimer.

Europas muslimer blir de siste som slutter seg til oss i kampen mot jihadistene. Det er politikerne som må ta grep. Det er deres plikt å sørge for at vi føler oss trygge i vårt eget land. Man skal ikke sitte og lure på om muslimen med stor bag har tenkt til å sprenge hele bussen til himmels og det skal ikke være nødvendig for en muslim å måtte vurdere om han skremmer vannet av alle hvis han velger å ta med en ryggsekk på T-banen. Slik kan vi ikke ha det.

Det må innføres noen kontrollmekanismer. Her er noen forslag:

1. Full grensekontroll

2. Krev at imamene kun snakker norsk

3. Steng radikale moskéer

4. Innfør biometrisk id for alle som befinner seg i Norge

5. Interner de som ikke reiser hjem frivillig

6. Frata landene som nekter å ta imot retur all bistand

Den politiske responsen ellers i Europa er også treg selv om enkelte land så smått har begynt å snakke høyt om flere av punktene ovenfor. Det nye grensesamarbeidet som EU har fremlagt for å få en felles ytre grensekontroll er mest i EU-elitens interesse. Så er de ett hakk nærmere et felles, grenseløst Europa.

Og våre hjemlige såkalte eksperter er fremdeles mer opphengt i høyreekstremister og dialog så vi ikke skaper splid i våre parallellsamfunn. Et paradoks.

Daily Mail  The Mirror  The Independent