Innenriks

Fredag 18. september bringer Akers Avis Groruddalen opplysninger om skitten valgkamp fra Arbeiderpartiet. Representanter fra Arbeiderpartiet skal i Groruddalen ha drevet valgkamp innenfor dørene hvor valglokalet er.

På et gatekjøkken på Grorud ble det i september funnet ferdig utkryssede stemmesedler. Det er kanskje ingen overraskelse at de involverte er Arbeiderpartiets fremtidshåp, våre nye landsmenn.

Forøvrig avdekker artikkelen at mange som stemmer ikke snakker norsk. Dette er i sannhet et merkelig demokrati.

Flere Akers Avis Groruddalen snakker med forteller at sentrale Arbeiderpartipolitikere har bedrevet intens og agressiv valgkamp ved stemmelokalene.

Tekst under et bilde i artikkelen:

Her står en Ap-politiker inne på valglokalet på Furuset skole og driver valgkamp. Bildet er tatt av Høyres Ekrem på valgdagen.

Arbeiderpartipolitikeren Mobashar Banaras viser svært dårlig dømmekraft:

På den siste forhåndstemmedagen står flere sentrale Ap-politikere, blant andre Banaras, utenfor stemmelokalet på Furuset senter. Der hadde de en oppførsel som mange reagerte på.

– De sto rett ved inngangen, og det var ikke mulig å passere dem uten å få en Ap-stemmeseddel i hånda.

– Mange av de som fikk stemmeseddel snakket ikke norsk. Jeg har veldig lite til overs for at Arbeiderpartiet utøver en form for valgpress, sier Vørnes.

Forhåndskryssede stemmesedler:

I begynnelsen av september ble det funnet ferdigutkryssede stemmesedler ved gatekjøkkenet «Green Chili» på Grorud. Navnet til Ap-topp Mobashar Banaras var gitt en personstemme på alle sedlene. Også hans bror, Sashad var gitt en stemme på BU-lista.

(BU er forkortelse for bydelsutvalg.)

Artikkelen sto på trykk i Akers Avis Groruddalen 18. september. Den kan også snart dukke opp på deres nettside: groruddalen.no

2015-09-18 19.43.15