Tavle

En artikkel i Akers Avis Groruddalen beskriver hvordan narkotika omsettes i skolegårdene i Groruddalen. Unger i 10 års alder er involverte. Nå skal det økende salget av narkotika stoppes. Groruddalen skal reddes fra å bli som de beryktede forstedene i Sverige.

Jan Bøhler (Ap) står nok en gang opp for den fantastiske Groruddalen. Tror Arbeiderpartipolitikeren og støttespillere at Oslo skal lykkes med det ingen andre europeiske byer før har klart? Integreringen er feilslått, bokstavelig talt over alt.

Politikere har forsøkt å snakke opp Groruddalen i flere år. Virkeligheten tyder på at Groruddalen beveger seg den veien høna sparker, for å si det på godt norsk.

Politikere og politi i Groruddalen samler seg for å bekjempe den økende trenden med salg av narkotika på skoler og blant ungdom. Det lanseres 12 punkter til tiltak – og Jan Bøhler vil ha det inn i den nye Groruddals-satsingen.


Det er ingen vits i å dekke over at man opplever en økende trend av narkotikasalg og rekruttering til dette. Det har vært rapportert salg helt ned til ungdomsskolen.


Nå ønsker man å komme i forkant for å forhindre at Groruddalen lider samme skjebne som flere drabantbyer i Sverige gjør nå.

groruddalen.no