NRK skal flyttte fra Marienlyst. Arbeiderpartiets Jan Bøhler mener NRK har en plikt til å vurdere tomter i Groruddalen først. Hvis NRK flytter til Groruddalen vil dette trekke til seg høyt utdannede ressurspersoner. De vil ikke kun jobbe i Grorudddalen. De vil bosette seg der. Det er slik Jan Bøhler ser for seg fremtidens Groruddal.

NRK er på flyttefot fra Marienlyst. Hvor institusjonen ender opp er ikke avklart ennå, men Jan Bøhler (Ap) mener NRK har en plikt å vurdere tomter i Groruddalen først.

—-

Det vil bidra til at flere ressurspersoner med høy utdanning bosetter seg i dalen, og at andre kunnskapsbedrifter følger etter, slik at det kan danne seg klynger på ulike områder, sier Bøhler.

Var det allikevel ikke slik at våre nye landsmenn i Groruddalen er en stor ressurs? Innrømmer Jan Bøhler at han har feilinformert om innvandrerbefolkningens ressurser som skulle være til nytte for Norge?

dream on

Grorudalen.no