Nytt

Frps valgkamp startet idag i Ålesund. Siv Jensen gikk sterkt ut og oppfordrer kommunene til å si nei til å ta imot flyktninger fra Syria. I sin tale påpekte Siv Jensen at det er opp til kommunene selv om de vil bosette flyktninger og at ingen skulle føle seg presset til det.

– Det å ta imot 8000 flyktninger til Norge er den minst effektive måten å hjelpe flyktninger fra Syria på, sa hun.

Siv Jensen

Siv Jensen er på banen.

Alle partiene med unntak av Frp og SV (som ikke syntes at 8.000 flyktninger var nok!) ble enige om at Norge skulle ta imot 8.000 flyktninger fra Syria. Frp trakk seg fra forhandlingene før de var sluttført.

– Det er opp til kommunene å gjennomføre dette. Mange har uttrykt at dette er en utfordring. Jo flere kommuner som sier nei til å bosette, jo større mulighet er det for at denne avtalen ikke kan gjennomføres, sier Siv Jensen i talen hun holdt på Kiperviktorget i Ålesund, ifølge tv2.no.

Erna Solberg sier at Frp har rett til å fronte sin egen politikk i kommunevalgkampen.

 

TV2 Dagbladet Aftenposten