Her i Norge har vi visse regler for hvordan vi behandler innbudte gjester. Det er tydelig at Fredrik Skavlan har oppholdt seg for mye i det oversosialiserte Sverige for han har visst glemt alminnelig folkeskikk. Hans behandling av Jimmy Åkesson i fredagens «Skavlan» var under enhver kritikk. Jeg tenker ikke på at Skavlan er korrekt Ap’er og selvfølgelig uenig i Sverigedemokratenes politikk. Åkesson skulle være gjest hos Skavlan, da overfaller man ikke gjesten med pågående og infame, til dels helt meningsløse spørsmål om hva enkelte SD-sympatisører har uttalt i årenes løp. Skavlan drev på og borret og borret, hadde ledende spørsmål, en tydelig regi som avslørte hans politiske agenda, men beundringsverdig nok beholdt Jimmy Åkesson fatningen. Det er mer enn man kunne si om Skavlan.

Fredrik Skavlan har skjemt seg ut og avslørt seg som en gemen sosialist. Han fortjener ingenting annet enn forakt.

God natt Skavlan.