Europa har ikke forstått Bosnia-krigen og alt den betyr for det flerkulturelle Europa. Europa har ikke en gang greid å skape rettferdighet, 14 år etter krigen. Radovan Karadzic kan velge å forsvare seg selv, og dernest når retten settes, nekte å møte. Slobodan Milosevic kunne holde på med samme skuespill i fire år til han […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Europa har ikke forstått Bosnia-krigen og alt den betyr for det flerkulturelle Europa. Europa har ikke en gang greid å skape rettferdighet, 14 år etter krigen. Radovan Karadzic kan velge å forsvare seg selv, og dernest når retten settes, nekte å møte. Slobodan Milosevic kunne holde på med samme skuespill i fire år til han […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.