Europa har ikke forstått Bosnia-krigen og alt den betyr for det flerkulturelle Europa. Europa har ikke en gang greid å skape rettferdighet, 14 år etter krigen. Radovan Karadzic kan velge å forsvare seg selv, og dernest når retten settes, nekte å møte. Slobodan Milosevic kunne holde på med samme skuespill i fire år til han […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Europa har ikke forstått Bosnia-krigen og alt den betyr for det flerkulturelle Europa. Europa har ikke en gang greid å skape rettferdighet, 14 år etter krigen. Radovan Karadzic kan velge å forsvare seg selv, og dernest når retten settes, nekte å møte. Slobodan Milosevic kunne holde på med samme skuespill i fire år til han […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.