En meningsmåling utført for Human Rights Service (HRS) viser at det er bred motstand i befolkningen mot dagens innvandring: hele 50 prosent av de spurte ønsker at innvandring fra ikke-vestlige land skal begrenses. 51 prosent mener det samme om innvandring fra muslimske land: Det er også bred skepsis til islams press på frihetsverdiene våre. 47 […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

En meningsmåling utført for Human Rights Service (HRS) viser at det er bred motstand i befolkningen mot dagens innvandring: hele 50 prosent av de spurte ønsker at innvandring fra ikke-vestlige land skal begrenses. 51 prosent mener det samme om innvandring fra muslimske land: Det er også bred skepsis til islams press på frihetsverdiene våre. 47 […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.