En meningsmåling utført for Human Rights Service (HRS) viser at det er bred motstand i befolkningen mot dagens innvandring: hele 50 prosent av de spurte ønsker at innvandring fra ikke-vestlige land skal begrenses. 51 prosent mener det samme om innvandring fra muslimske land: Det er også bred skepsis til islams press på frihetsverdiene våre. 47 […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.
En meningsmåling utført for Human Rights Service (HRS) viser at det er bred motstand i befolkningen mot dagens innvandring: hele 50 prosent av de spurte ønsker at innvandring fra ikke-vestlige land skal begrenses. 51 prosent mener det samme om innvandring fra muslimske land: Det er også bred skepsis til islams press på frihetsverdiene våre. 47 […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.