Nyheten om at ledende brannfolk sier opp sine stillinger ved Rosengård, og at politiet sier de er maktesløse i Herrgården, bekrefter hva Rosengård-rapporten sa. Norske medier og politikere var raske til å latterliggjøre Siv Jensen, men har vært tause om rapportens innhold. Nå viser meldingene en alarmerende utvikling. Slike trekk har en tendens til å […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Nyheten om at ledende brannfolk sier opp sine stillinger ved Rosengård, og at politiet sier de er maktesløse i Herrgården, bekrefter hva Rosengård-rapporten sa. Norske medier og politikere var raske til å latterliggjøre Siv Jensen, men har vært tause om rapportens innhold. Nå viser meldingene en alarmerende utvikling. Slike trekk har en tendens til å […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.