Nyheten om at ledende brannfolk sier opp sine stillinger ved Rosengård, og at politiet sier de er maktesløse i Herrgården, bekrefter hva Rosengård-rapporten sa. Norske medier og politikere var raske til å latterliggjøre Siv Jensen, men har vært tause om rapportens innhold. Nå viser meldingene en alarmerende utvikling. Slike trekk har en tendens til å […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Nyheten om at ledende brannfolk sier opp sine stillinger ved Rosengård, og at politiet sier de er maktesløse i Herrgården, bekrefter hva Rosengård-rapporten sa. Norske medier og politikere var raske til å latterliggjøre Siv Jensen, men har vært tause om rapportens innhold. Nå viser meldingene en alarmerende utvikling. Slike trekk har en tendens til å […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.