Kommentar

Tilbake på treg linje, ikke samme produksjon som de siste døgn. Produksjon først på kvelden. Forvent: Karikaturstrid på norsk, den norske har motsatt fortegn av den danske. Verden kan ikke norsk, men den forstår karikaturer. Bad publicity for Graff/Dagbladet/Norge.

Sense: mediene ignorerer enten understrømmene, eller motarbeider dem, som når Dagsnytt Atten inviterer Uriely fra Norsk Israelsenter til å diskutere en karikatur i VG, og ignorerer Graffs tegning som går verden rundt. Har man helt mistet vurderingsevnen?

Ellers: Libanon og feilbombing. Hva med Israels ansvar? «Faenskap» eller «shit happens»? Det går an å forsvare hvorfor Hizbollah må avvæpnes og samtidig være kritisk til deler av Israels krigføring. Kanskje det er der majoriteten er…

Det later til å være et behov for en spenstigere, differensiert dekning. Document.no passerte torsdag én million sidevisninger for juli måned! En stor forbedring og like stor oppmuntring.