Sudan’s foreign minister said Monday

Hans Rustad

Sudan’s foreign minister said Monday a U.N. report concluded that no genocide was committed in his country’s Darfur region, where tens of thousands of civilians have died in a nearly two-year crisis.

At U.N. headquarters in New York, diplomats confirmed that the report did not find that Sudan had committed genocide, but they said it was very critical of Sudanese government actions. The report was expected to be circulated in New York on Tuesday. (AP)
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.