Kategori: Migrasjon

Tyskland 2022: Nesten 50.000 ofre for innvandrer­relaterte drap, vold­tekter, ran og overfall

47.923 tyskere ble ofre for innvandrer­kriminalitet som drap, vold­tekt, ran og over­fall i 2022. Økningen er på 18 prosent fra året før. Farligst er de som har fått avslag på asyl­søknaden samt migranter fra nord­afrikanske land som Algerie, Marokko og Tunisia.

Les mer»

Innvandringspolitikk: – Hamas’ terror­angrep bekrefter at Orbán hadde rett

Reaksjonene i Vest-Europas gater på terror­angrepet i Israel viser at Ungarn gjorde rett i å begrense muslimsk inn­vandring, mener redaktør og forfatter Rod Dreher: – Man kan ikke gå ut i gatene umiddel­bart efter Hamas’ slakteri i Israel og demonstrere kritikkløst til fordel for palestinerne.

Les mer»

Nigerianske blind­passasjerer på­grepet og returnert efter å ha flyktet fra skip i Lisboa

Efter en kort «menneske­jakt» fanget portugisisk politi fem nigerianske blind­passasjerer som hadde tatt seg i land i Lisboa og sendte dem om­bord igjen med beskjed til kapteinen om at det er hans ansvar å returnere dem til Nigeria.

Les mer»

Statsminister Orbáns sikkerhets­rådgiver: – En ny stor bølge av migranter på vei mot Europa

– Migrasjonspresset vil neppe avta. Antall migranter på vei til Europa øker på alle hoved­rutene og de er farligere enn noen gang før, blant annet opplever ungarske grense­vakter å bli møtt av maskingevær­salver, forteller Viktor Orbáns sjefs­rådgiver for indre sikker­het, Gyorgy Bakondi.

Les mer»

Viktor Orbán: – Europa står overfor en invasjons­hær. Elon Musk: – Han har full­stendig rett

Viktor Orbán om EUs nye migrasjons­pakt: – Vi trenger ikke en migrant­kvote, men et grense­gjerde. Det er tre netter på rad blitt skutt med automat­våpen mot serbisk-ungarske grense­patruljer. Det har vært 168 alvorlige angrep på grense­vakter. Byråkratene i Brussel krever at disse folkene skal få komme inn i Ungarn. Det strider mot sunn fornuft.

Les mer»

Frontex-rapport 2022: Bare åtte prosent av illegale migranter var kvinner

Frontex bekrefter det vi alle kan se. Den dominerende gruppen illegale migranter til EU er menn i stridsdyktig alder. Våpensmugling inn i Europa er også et stort problem, men Frontex ser naturlig nok ikke disse to størrelsene i sammenheng i sin årlige trusselvurdering.

Les mer»

Nesten ute av syne, helt ute av sinn

Tilstrømningen av migranter til Europa er på sitt høyeste siden 2016, men er ikke særlig dominerende i nyhetsbildet, selv om det som pågår i Middelhavet, vil forandre vår verdensdel irreversibelt.

Les mer»

Fire nigerianske migranter overlevde 14 dager på et skipsror, men havnet på feil kontinent

Fire nigerianske menn er blitt tatt hånd om av politiet efter å ha seilt over Atlanterhavet på roret på et frakteskip. De hadde kalkulert med å lande i Europa og ble sjokkert over å havne i Brasil.

Les mer»

Berlin: Par overfalt. Mannen tvunget til å se på gruppe­voldtekt av kjæresten

I slutten av juni ble en kvinne voldtatt av flere menn i Görlitzer park i Berlin mens kjæresten ble tvunget til å se på. De skal ha slått og mis­handlet mannen med «gjenstander» og gruppe­voldtatt kvinnen. Politiet har ikke ønsket opp­merksom­het om ugjerningen.

Les mer»

De skyter dem: Ingen migrantkrise i Saudi-Arabia

Grensevakter under saudiarabisk statlig myndighet avskrekker etiopiske migranter fra å krysse grensen fra Jemen med systematisk å angripe og drepe dem. Det er kommet informasjon om en hemmelig kirkegård med opptil 10.000 lik. – Dette er forbrytelser mot menneskeheten som blir møtt med kompakt internasjonal taushet.

Les mer»