I en lidenskapelig tale advarte Tsjekkias tidligere statsminister Andrej Babiš det tsjekkiske parlament mot EUs migrasjonspakt og kalte masseinnvandring en «kreftsvulst» som allerede har ødelagt Vest-Europa, men som nu også vil ramme Sentral- og Øst-Europa.

Europa begår selvmord

Tsjekkias sentrum-venstre-regjering under Petr Fiala var med på å godkjenne den innvandringsvennlige migrasjonspakten. Dette har medført skarp kritikk fra opposisjonslederen Babiš, som mener at pakten vil gi landet en bølge av innvandring fra Midtøsten og Afrika.

– Fialas og innenriksminister Vít Rakusans migrasjonspakt er ikke en medisin som vil kurere EU, men en gift som brukes til assistert selvmord for Europa og europeisk kultur. 

Ødeleggende kreftsvulst

– Jeg er ikke redd for å si det som det er. Masseinnvandring av mennesker med en helt annen kultur, skikker og mentalitet er en kreftsvulst som er i ferd med å ødelegge Europa. Hvis vi ikke gjør noe med denne snikende sykdommen kan Tsjekkia om få år befinne seg i samme situasjon som Frankrike, Tyskland, Nederland, Storbritannia, Italia og Sverige.

Instinkt for selvoppholdelsesdrift

– Avvisningen av migranter fra en helt fremmed kultur er ikke et uttrykk for mangel på solidaritet, men et instinkt for selvoppholdelsesdrift.

Han advarte mot skjulte migrantkvoter som vil tvinge landet til å ta imot tusenvis av nykommere.

Vanvittig, monstrøs avtale

– Migrasjonspakten ble fremforhandlet og presset igjennom av Fiala-regjeringen under Tsjekkias EU-formannskap og vedtatt i Europaparlamentet i forrige uke. Avstemningen om denne vanvittige, monstrøse avtalen som inneholder skjulte flyktningkvoter og forplikter Tsjekkia til å ta imot migranter fra Afrika og Midtøsten, kan i løpet av få år endre vårt land til det ugjenkjennelige. Fiala har uten å overdrive, byttet bort vår sikkerhet, vår kultur og vår levemåte mot ukontrollert migrasjon, en eksplosjon av kriminalitet og oppløsning av samfunnet, akkurat som det skjer i Vest-Europa idag.

Dystert om Vest-Europa 

Ifølge Babiš er Vest-Europa er tapt, men med EUs migrasjonspakt står Sentral- og Øst-Europa for tur.

– Vi ser hva som skjer i vesteuropeiske byer. Det er for sent å redde Vest-Europa. I Sentral- og Øst-Europa kan katastrofen fortsatt unngås, men klokken er fem på tolv. Vi må avvise progressive åpne grenser- og flyktninger velkommen-fanatikere, økofanatikerne og de som ønsker å «forbedre» vår verden med makt, og heller velge folk som vil forsvare nasjonale interesser til Europaparlamentet.

Tsjekkia: – Innvandring fører Europa rett til helvete

 

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.