Kategori: Covid

Canada: Kvinne som ble lam efter «vaksinen» har avslått flere tilbud om dødshjelp

En ung mor fra Ontario i Canada som ble lam efter å ha fått en injeksjon av Modernas påståtte vaksine mot covid-19, ble to ganger tilbudt avlivning på syke­huset. Hun har nu saksøkt Moderna for 45 millioner dollar.

Les mer»

Nederland: Helse­ministeren nekter å følge opp parlamentets forslag om forskning på over­dødeligheten

De siste tre år har det av uklare årsaker dødd hundrevis flere neder­lendere enn for­ventet hver eneste uke. Helse­ministeren ønsker ikke forskning på fenomenet.

Les mer»

Studie: Ordene «plutselig» og «uventet» mer enn doblet i døds­annonser fra 2019 til 2021

Mer enn 70 prosent av alle døds­fall i USA blir omtalt på nett­stedet Legacy. En studie viser at bruken av ordene «suddenly» (plutselig) og «unexpectedly» (uventet) økte enormt i 2021 og siden har stabilisert seg på høyt nivå.

Les mer»

Nederland slutter å beregne ukentlig overdødelighet

Nederlandsk statistikk avvikler den ukentlige beregningen av over­dødelighet til tross for en almen opp­levelse av at samfunnet står over­for en unormal over­dødelighet i kjøl­vannet av covid 19-vaksinasjonen.

Les mer»

Pfizer saksøker Polen fordi de ikke vil kjøpe flere covid 19-vaksiner

Polen kunngjorde i april 2022 at de planla å stanse mot­taket av covid 19-vaksiner. Pfizer har nu sak­søkt Polen fordi de ikke vil betale 1,5 milliarder dollar for 60 millioner doser av selskapets påstått effektive vaksine.

Les mer»

Professor Peter McCullough: – Ikke fall for de falske fortellingene om mRNA

Peter McCullough holdt 13. september en tale i EU-parlamentet der han blant annet tok opp de falske fortellingene om covid 19. Ifølge ham ser vi nu en tredje falsk fortelling: – Det er ikke vaksinen som forårsaker bivirkninger og død, det er covid.

Les mer»

New Zealand: Mannen som innførte vaksine­påbud hevder at det var ingen tvang

New Zealands statsminister Chris Hipkins hevdet søndag at ingen ble tvunget til å ta covid-vaksinen: – Folk traff sine egne valg. Hipkins var minister for covid 19-respons da pandemien brøt ut. I 2022 hadde NZ den største økningen i antall registrerte døds­fall siden 1918.

Les mer»

Pfizer Australia bestilte egne vaksiner til sine ansatte

I en australsk senatshøring kommer det frem at Pfizer Australia bestilte egne vaksiner til sine ansatte for å holde dem utenfor myndighetenes vaksineprogram. Dette reiser spørsmål om hvilke andre grupper som har fått spesielt tilpassede vaksiner. Er Erna, Høie og Nakstad blant dem?

Les mer»

Peru erklærer medisinsk nødsituasjon efter «uvanlig økning» av Guillain-Barrés syndrom

Peruanske helsemyndigheter har erklært nasjonal nødsituasjon på grunn av den «uvanlige økningen» i tilfeller av det ekstremt sjeldne Guillain-Barrés syndrom. 90 prosent av peruanerne er vaksinert og det er dokumentert at mRNA kan utløse autoimmune sykdommer.

Les mer»

Studie fant sammen­heng mellom vaksinen og døden: Ble fjernet fra Lancet

En gjennomgang av 325 obduksjoner av personer som døde efter covid-vaksinasjon, fant at 74 prosent av dødsfallene var forårsaket av vaksinen. Studien som ikke konkluderte i samsvar med den offisielle linje, ble først publisert av prestisjetunge Lancet, men fjernet 24 timer senere.

Les mer»