Dynamikken mellom USA og Europa er spennende. I 2015 var det Brexit som gikk forut for valget av Trump. Folkevandringene var en sterk faktor for at britene ville ut.

Denne gang er det USA som drukner i innvandring. Norske medier og politikere vil ikke snakke om det, men virkeligheten lar seg ikke retusjere vekk. For den som følger med. Det gjør ikke norske medier. De har laget sitt eget lune rede fylt med Trump-hat. Det henter de fra USA og de slipper med brysomme alternative stemmer som det vrimler av i USA der de har overtatt mye av ordskiftet. Norske medier lever fortsatt på statens dype lommer og NRK-lisensen. Vi har fått en nystalinisme der du skal ha en mening, særlig om krigen i Ukraina. Ellers er du ute.

Vi snakker med Øystein Steiro Sr.: Hvor lenge lar journalistenes og ekspertenes verden seg opprettholde når verden går dem imot?

Det gjorde den inatt. Og de er rystet over å merke at grunnen forsvinner under føttene deres.

Youtube:

Rumble:

Podcast:

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.