Det går ikke en dag uten at man leser minst én hat-artikkel om Donald Trump i én eller flere av landets største aviser. 

Dagbladet er den største hateren, hvor du aldri vil finne en eneste artikkel om Trump som inneholder selv en liten positiv ting. Det er kun edder og galle.

I dag kunne man lese i NRK om en dame som hadde lagd en tegning av Putin hvor hun utelukkende hadde brukt små peniser. En kunstkritiker der syntes ikke tegningen var slem nok, og NRK viser da til en tegning av Trump som en skitten liten baby, hvor de sier at det er sånn det skal gjøres.

Nettavisen følger opp med å intervjue en tidligere republikaner som har meldt seg ut av partiet på grunn av Trump, og som er med i en anti-Trump-kampanje.

Ingen ser ut til å forstå at det USA og verden trenger akkurat nå, det er Donald Trump.

Si hva du vil om hans retoriske form og alle hans negative sider, for han har så klart dét, slik vi alle har. Ingen er perfekte, men ingen er heller bedre i stand til å takle situasjonen i verden i dag enn Trump.

Han er den eneste som kan snakke Putin til rette. Den eneste som kan få gærningen i Nord-Korea til å roe seg ned, den eneste som kan opprettholde et fornuftig forhold til Kina.

Kort sagt, det finnes ingen som er bedre til å lage avtaler enn Trump.

Skremselspropagandaen om at Trump vil trekke USA ut av Nato, må ses på med litt andre øyne enn hva norske medier gjør. Donald Trump vil simpelthen at hvis USA skal forplikte seg til å hjelpe Nato-land, så får de landene betale kostnadene for dette. Det er ikke verre enn dét. Simpelthen et helt rettferdig og selvsagt standpunkt. Hvorfor skal man hjelpe noen som ikke vil betale for den hjelpen?

Viktor Orban: – Donald Trump kan skape fred i Øst-Europa

I sosialistenes verden skal alle hjelpes gratis, men noen må betale, og det er alltid den rikeste. De fleste som ikke er sosialister, forstår jo at dét ikke vil gå i lengden.

Donald Trump er noe så sjeldent som en nasjonalist. En som faktisk ikke vil at hans land skal utnyttes av andre land. En som ønsker å lage avtaler hvor USA ikke vil tape på det, noe som alltid gjøres med en demokrat som president.

Hva med å faktisk tenke litt over at «denne gale mannen», som avisene beskriver ham, faktisk er den som har oppskriften på hvordan man skal få til fred i verden. Det heter kompromisser og avtaler, noe som ikke kan lages uten at man har en vilje til å forhandle, også med sin verste fiende. Ønsker Nato egentlig fred? Ønsker våpenindustrien i USA og andre land, som Norge, egentlig fred?

Det vil vi få se når Trump igjen blir president, noe han blir om folket får bestemme.

Donald Trump er folkets favoritt; de som Støre kaller vanlige folk. De kjenner seg selv igjen i Trump, hans måte å snakke på, hans visjoner og ikke minst hans kjærlighet til eget land, hvor agendaer som klimaendringer og hodeløs innvandring er ting som ikke lenger vil få prioritet.

På den måten er Trump farlig for Støre og andre ledere som lever i den tro at det grønne skiftet og globalisering er den eneste veien å gå.

Norske aviser, og medier verden rundt som har disse agendaene på tapetet, kan bare fortsette å tråkke Trump ned i søla. Den mannen er annerledes bygd enn de fleste, og er en uvirkelig hard nøtt å knekke.

Johan Herman Wessels legendariske dikt om trønderne, hvor han mente at «der skulle mere enn en kule til en trønder», passer i høyeste grad også på Donald Trump.

Såkalte USA-eksperter og andre forståsegpåere i Norge kan skrive alt sitt skvalder i aviser og på sosiale medier så mye de vil.

De vil aldri nå Donald Trump til anklene engang.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.