Fox sendte i natt det første intervjuet med Trump siden fremstillingen for dommeren i New York sist tirsdag. Men i den første biten som ble sendt, snakker ikke Trump om sin egen tiltale, han snakker om at verden er på full fart mot kaos. Biden har klart å destabilisere både USA og verden på to år.

Stadig flere amerikanere deler denne oppfatningen. Trump stiger på meningsmålingene både fordi amerikanerne ser at han utsettes for en forfølgelse som ingen annen i amerikansk historie. Dernest at de som står for misbruket av rettsvesenet, også har startet forfølgelsen av amerikanere på hjemmebane. Ikke som på 1960-tallet, da studentbevegelsen krysset over i terrorisme, men av de mest lovlydige borgerne – konservative kristne.

De kalles kristne nasjonalister av Demokratene.

Da Alexandria Ocasio-Cortez ble innvalgt i 2016, var hun og de andre «outliers», de var radikale som Nancy Pelosi fryktet, men ikke identifiserte seg med. Syv år senere sitter Ocasio-Cortez på 360 TV Network med Anderson Cooper og sier at presidenten ikke skal bry seg om vedtak som domstolene har gjort om abortpillen. Han skal bare ignorere det.

Hun står i spissen for å få avsatt den mest konservative dommeren i høyesterett, Clarence Thomas. Ham har de vært ute etter lenge, og nå har de funnet ut at han har en rik venn som spanderer turer på ham og kona Ginni. Det er korrupsjon! Han må stilles for riksrett og fjernes.

Ocasio-Cortez blander seg inn i bråket i delstatsforsamlingen i Tennessee og sier at det viser Republikanernes fascistiske ansikt. Slik holder de på i alle delstater de styrer. AOC er en narsissistisk utgave av 1960-tallet hvor «fascisme!» slynges ut og skal markere at noen skal utstøtes.

Men til forskjell fra 2016: AOC er nå inne i varmen, hun er ikke lenger ytterkanten, men er normalisert i Det demokratiske partiet. Partiet har beveget seg i hennes retning.

Norske medier dekker for the Squad og Biden-regimet. Mediene har inntatt rollen som forsvarere. Derfor aner norske mainstreamlyttere ingenting om hva som skjer i Amerika.

Men de pumpes fulle av Trump-hat hver eneste dag. Det er slik at man må lure på om de har utviklet et syndrom.

Det er kjent fra psykiatrien at hvis folk blir manisk opptatt av en ting, vil de etter hvert utvikle personlighetstrekk som gjør dem dysfunksjonelle. Norske medier har vært der lenge. De hensetter seg selv og befolkningen i en tilstand som gjør dem ute av stand til å orientere seg. Det er alvorlig.

NRK lever i sin egen verden, omtaler Biden som «verdens mektigste mann»

Anders Tvegård og NRK annonserte tirsdag at «verdens mektigste mann» kommer til Nord-Irland. Mens resten av verden for lengst har registrert at Biden ikke er helt til stede, synes NRK å ha slått følge inn i la-la-land.

Jeg har ikke registrert et eneste klipp i norske medier om at Biden er gaga. Kanskje de synes alt er normalt med en president som ikke kan snakke og ikke vet hvor han er.

Anders Tvegård fikk seg til å si at det er til fordel for Biden at Trump sliter med negativ omtale pga. tiltalen. NRK har ikke en gang fått med seg at den er til Trumps fordel.

Den ene tabloiden – VG – hadde Stormy Daniels på forsiden med tittelen «Ingen ville ha meg», mens Dagbladet hadde: «Ny retorikk fra Trump skremmer».

De lever i en verden som passer deres ønskeforestillinger. Biden er den mektige, og Trump ligger i søla.

USAs president heter Joe Biden bare i navnet, ikke i gavnet. Det er andre som styrer USA, og dét har vært tydelig lenge. Nå kan man spørre om disse bakmennene er inkompetente, for USA er i ferd med å spille bort sin supermaktstatus, og plutselig åpner det seg revner i NATO.

Vi sov 9. april 1940, men hva skal vi kalle dagens situasjon?

Villfarelse

Men medienes spinn gjelder ikke bare Trump.

Før kunne man slå på nyhetene og få nyheter. Nå er det tre saker surrer og går hele dagen. Nyhetsankerne må bli sløve. Det males og males på det samme. Målet må være å dope lytterne ned. Ingenting om at verden gjennomgår dramatiske skift i maktforhold. Ting skal være som de har vært.

At Kina har manøvrert seg inn til å overta ledertrøyen i verden mens USA er opptatt av transer, går dem hus forbi.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.