Progressive demokrater, fra New Yorks guvernør Kathy Hochul til representanten Alexandria Ocasio-Cortez, sammen med liberale journalister på MSNBC, fikk meltdown etter Trumps rally i Bronx.

De som fikk mest oppmerksomhet var New Yorks guvernør Kathy Hochul som kalte supporterne for klover og AOC som hevdet at Trump «busset» inn tilhengere og var der for å samle inn penger til sine rettssaker.

Samtidig klarer ikke president Biden å tiltrekke støttespillere selv om han drar til demokratiske byer som Atlanta.

New Yorks guvernør Kathy Hochul

Hochul la ikke fingrene imellom da hun ble spurt om Trumps valgkamp i den dypblå bydelen for å fri til svarte og latinamerikanske velgere. Hun snakket med CNNs Jake Tapper og sa:

Vel, jeg skal fortelle deg hva som ikke vil gjøre noen forskjell i det hele tatt, Jake, og det er for Donald Trump å være en leder og invitere alle klovnene sine til et sted som Bronx. New York vil aldri noensinne støtte Donald Trump som president.

Så hvis han ønsker å bruke tiden sin på å holde disse falske valgmøtene og late som om det er støtte her, så vær så god, for mens du gjør det, Donald Trump, er Joe Biden der ute på den andre siden og sørger for at han leverer for alle amerikanere.

Patty Girl MAGA svarer guvernøren med et bilde av «klovnene» fra Trumps rally. Mange sammenligner Hochuls kommentar med Hillary Clintons deplorable.

Representant Alexandria Ocasio-Cortez

Alexandria Ocasio-Cortez, også kjent som AOC og en av de skarpeste representantene i Huset, avviste Trump-møtet som et stunt for å betale sine juridiske avgifter.

Han er blakk. Han trenger å betale disse advokatutgiftene. Og det å busse inn folk for å få disse donasjonene, slik at han kan kanalisere dem til advokatutgiftene sine, er på en måte hans virksomhet akkurat nå, sa hun til MSNBCs Chris Hayes på onsdag.

Torsdag beskyldte AOC Trump for å sende inn støttespillere fra andre stater for å «lure» velgerne hennes.

Men jeg tror Bronx vet bedre, sa hun til Spectrum News NY1.

AOC kommer til å få et slag når hun ser hva som skjer i Bronx i kveld, skriver Nick Sortor.

Hvis et tre faller i skogen, og inger hører det

Demokratene er sjalu, sier mange. Deres president, Joe Biden, klarer ikke å samle sine supportere selv om han drar til de mest liberale stedene for å drive valgkamp. I forrige uke kjøre Biden og hans kortesje gjennom Atlanta som er kjent som en blå by.

Presidenten skulle holde en innsamlingsaksjon i det fasjonable nabolaget Buckhead utenfor byen.

Hvis presidentens kortesje kjører gjennom byen, men ingen møtte opp, kjørte den virkelig gjennom byen? spurte RNC Research på X , ledsaget av videoopptak som viste stort sett tomme gater med noen mennesker som filmet bilkortesjen.

Keep up the good work, Trump

Talen til Trump er vel verdt å høre, skrev Hans Rustad på Document. – For det er når du tror at talen er over at Trump har snakket seg varm og det virkelig tar av. Da snakker han uten manus.

New York Post er enig med Hans. Avisen skrev i en leder i går at Trump vil vinne hvis han holder flere taler som den i Bronx. Redaksjonen skrev blant annet:

Han frir aktivt til svarte og latinamerikanske velgere, og det har effekt.

Demokratene har tatt disse gruppene for gitt så lenge at Trump med rette ser at de er sultne på forandring.

Bidens tale på Morehouse College var en appell til offerrollen, der han hevdet at USA har vært og alltid vil være en rasistisk nasjon.

Trump lanserer muligheter, et bedre liv.

Apropos det: Trump brukte en del av talen sin i Bronx til å snakke om sin karriere som eiendomsutvikler, om utholdenhet, om sin kjærlighet til New York City.

Det er en velkommen avveksling fra de uendelige klagene som preget valgmøtene hans i fjor.

Vårt råd til Trump: Gjør dette mer! Din forretningsbakgrunn var noe av det som appellerte til velgerne i 2016.

Folk vil ikke bare ha en oppramsing av hva som er galt, de vil vite hvordan du skal forbedre livene deres.

Du trenger ikke å vinne Bronx i 2024.

Men fortsett med de temaene du tok med deg dit, så vil du vinne alle vippestatene du trenger.

Forbes: Trump-supporter Madeleine Brame på Trumps rally i Bronx.

GOP-kandidat Madeleine Brame fordømte Demokratene og AOC og oppfordret innbyggerne til å stemme dem ut av regjeringen. Bli kvitt AOC, vote her a** out of office, sa den svarte kvinnen.

Trump på hjemmebane er uslåelig

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.