Trump har tatt valgkampen til blå – Demokratiske – delstater og byer. Rallyet han skulle holde i Bronx i New York var imøtesett med spenning. Det ville bli en målestokk på hvor sterk appell han har i en bydel hvor innvandrere dominerer totalt. De forventet 3.500, det kom 25.000.

Trump kom med en oneliner som vil bli stående.

«If a New Yorker can’t save this city, no one can,» Trump declared to loud cheers. «Who said we’re not going to win New York?»

Det er hva new yorkere tørster etter: En redningsmann. Steve Bannons War Room hadde en reporter som gikk rundt og snakket med folk. Latinos og svarte dominerer Bronx, men de er blitt oversvømmet av illegale innvandrere. De får gratis hva landets egne innbyggere må slite for, og de får ikke endene til å møtes. I tillegg har kriminaliteten eksplodert. Mange anmelder ikke ran og overfall. Politistyrken er skåret ned fra 55.000 til 29.000 og dommerne holder med de kriminelle.

Det er Bidens New York og folk har fått nok.

De vil ha Trump.

Trump sa han var villig til å samarbeide med både New Yorks guvernør Kathy Hochul og borgermester Eric Adams hvis han vinner New York. Tilbudet ble avslått kontant av Hochul i et intervju med Jake Tapper i CNN:

Hun fortsatte: «New York kommer aldri noensinne til å støtte Donald Trump i presidentvalget. Vi kjenner ham bedre enn noen andre, og det betyr at vi forstår hva han står for. Han er bare for seg selv. Så denne delstaten vil støtte Joe Biden i presidentvalget, slik den har gjort tidligere. Så hvis han vil bruke tiden sin på å holde disse falske valgmøtene og late som om det er støtte her, så vær så god, for mens du gjør det, Donald Trump, er Joe Biden der ute på den andre siden og sørger for at han leverer for alle amerikanere.»

Store ord som hun kan bli tvunget til å spise i seg.

«Kathy Hochul har nok en gang avslørt sitt sanne jeg ved å nedvurdere millioner av newyorkere og demonstrere en sjokkerende grad av intoleranse og forakt for en betydelig del av befolkningen i delstaten vår. Dette følger hennes rystende uttalelser om katolikker som «høyreekstremister» og hennes antydninger om at svarte barn aldri har sett en datamaskin før,» sier David Laska, kommunikasjonsdirektør for New York GOP, til Fox News Digital.

Kathy Hochul fikk sitt eget «deplorables-moment» da hun kalte Trumps supportere for klovner:

FoxNews

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.