Transportminister Pete Buttigieg var søndag på CBS’ «Face the Nation» for å forklare hvorfor Biden-administrasjonen bare har klart å bygge «syv eller åtte» ladestasjoner for elektriske kjøretøy (EV) så langt.

Breibart News tar for seg satsningen på ladestasjoner for batteribiler.

Som Breitbart News har bemerket, mens Inflation Reduction Act (IRA) bevilget 7,5 milliarder dollar til EV-stasjoner i 2022 for å bygge en nasjonal infrastruktur av EV-ladere, hadde ingen ladestasjoner blitt bygget innen utgangen av 2023.

Ved utløpet av april i år har man klart å bygge kun syv-åtte ladestasjoner. Fossilbransjen smiler, siden samtlige av disse ladestasjonene befinner seg på allerede eksisterende bensinstasjoner.

Intervjuer Margaret Brennan stiller følgende nokså enkle spørsmål:

– Federal Highway Administration sier at bare syv eller åtte ladestasjoner har blitt produsert med investeringen på 7,5 milliarder dollar som skattebetalerne gjorde tilbake i 2021. Hvorfor skjer ikke det raskere?

Buttigieg klarer ikke å gi et skikkelig svar, men gjentar målet, som er 500.000 ladestasjoner innen 2030.

Intervjuer Brennan klare ikke å la være å le når Buttigieg nevner det magiske året 2030.

Biden-regimet har altså klart å bygge syv-åtte ladestasjoner på to år, men lover fortsatt å klare de siste 499.992 ladestasjonene innen utgangen av 2030. Men i november er det presidentvalg.

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som ebok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.