Kategori: «Det grønne skiftet»

Bidens påskeordre: La det bli elektriske lastebiler

Langfredag var nok en dag preget av Biden-regimets galskap. Mens Biden hyllet LGBTQ-mafiaen, kom EPA med nye krav om batteridrevne lastebiler. Hovedmålet til den sittende regjering virker å være å påføre USAs befolkning mest mulig skade.

Les mer»

Det grønne skiftet kan koste politiet milliarder

Det grønne skiftet hypnotiserer alle. Nye krav om reduksjon i klimautslipp vil koste politiet milliarder. Det virker som om politiet skal redde verden, i stedet for å bekjempe kriminalitet.

Les mer»

Elektriske lastebiler er enda dummere enn elektriske biler

«Electric 18-wheelers are even stupider than electric cars», skriver David Blackman i en kommentar i The Telegraph. Overgangen til elektriske lastebiler vil føre til enorme kostnader for det amerikanske folket og bli en belastning for landets fremtidige generasjoner som vil sitte i et grønt gjeldsfengsel.

Les mer»

Nederland: Lade­stasjoner for el-biler må slås av, nettet er mettet

For å forhindre at strøm­nettet kollapser når solen ikke skinner, vurderer rådmann Lot van Hooijdonk fra Groen­Links i Utrecht å begrense bruken av elbiler og å slå av lade­stasjonene deler av døgnet.

Les mer»

Ny sjef ser et mulig industrieventyr i karbonfangst og lagring

I løpet av året skal karbon lagres på havbunnen av Nordsjøen på skattebetalernes regning. Men skal dette bli et nytt norsk industrieventyr, må den nye toppsjefen få fart på lønnsomheten.

Les mer»

CNBC dokumentar: Norge er fremtidens elektriske utopi

CNBC dro til midnattssolens land for å finne ut hvordan Norge har klart å bygge en elbil-utopi mens USA sliter med å bli elektrisk. De snakket med eksperter, statlige ansatte og vanlige folk. Elbil-eventyret i Norge er uten tvil en suksesshistorie uten sidestykke.

Les mer»

Britene trenger ikke fiender for å oppleve strømbrudd

Elbiler utgjør en nasjonal risiko for britene. I forrige uke beordret Office for Product Safety and Standards selskapet Wallbox til å slutte å selge sine Copper SB-ladere, fordi hackere potensielt kunne få tilgang og ramme strøm​​nettet ved å slå på tusenvis av ladere samtidig.

Les mer»

Ingen lys i sikte for det neder­landske strøm-markedet: Nu står også skoler og idretts­lag uten elektrisitet

Den nederlandske klima­ministeren som gikk så godt som direkte fra Studenter­samfundet til regjeringen, lovet neder­lenderne «nesten gratis» vind- og sol­energi. Nu tyr han til nytale og «uortodokse tiltak» for å skaffe strøm til skoler og idrettslag.

Les mer»

Storbritannia: Vind­turbin måtte gi tapt for vinden

Et stormvarsel burde være en vel­kommen nyhet for vind­industrien, men så enkelt er det ikke. Det er nemlig ikke gitt at vind­turbinene klarer seg gjennom en god, gammel­dags storm.

Les mer»

Seks milliarder mennesker kan dø hvis man slutter med olje

Hva ville skje hvis vi faktisk bare stoppet oljen i morgen, og klarte oss uten ressurser som verden er helt avhengig av? Svaret: mest sannsynlig vil seks milliarder mennesker dø innen et år.

Les mer»