Etter en storm av klager og oppfordring til boikott har Bonds kleskjede fra Australia forsvart bruken av en skjeggete modell i bh og truser for å promotere sin nye undertøysserie.

Selskapet brukte to modeller med «de/dem»-pronomen for å annonsere sin «Retro Rib™ Seamless Tonal Hi Bikini» som en del av Pride 2024-serien, skriver Daily Mail:

– The company used two models with ‘they/them’ pronouns to advertise its ‘Retro Rib™ Seamless Tonal Hi Bikini’ as part of its Pride 2024 range.

Pride-kampanjen viser frem transkjønnede modeller, drag queens, så vel som personer som identifiserer seg som homofile, bifile og panseksuelle.

En av modellene, som heter Mikey, er 1,99 m høy og har skjegg, rikelig med kroppshår og en bule på bikinibuksen:

– One of the models, ‘Mikey’ is 1.99m tall and has a beard, copious body hair and a bulge in the bikini bottoms.

Noen kunder har oppfordret til boikott og bombardert nettstedet med én-stjerners anmeldelser.

Bonds bryr seg tydeligvis ikke, for dette er deres feiring av Australias LGBTQIA+-samfunn:

– Vi beklager å høre at dere er fornærmet over kampanjen vår, dette var absolutt ikke vår hensikt, sa Bonds’ talsperson som svar på de sinte kommentarene.

– Pride-kampanjen vår er en feiring av gleden og ånden til Australias mangfoldige LGBTQIA+-samfunn.

– Undertøyet er blitt gjenstand for nyskapning for å feire gleden og ånden til Pride-festivaler.

– We’re sorry to hear you’re offended by our campaign, this was certainly not our intent,’ Bonds’ spokesperson said in response to the angry comments.

– Our Pride campaign is a celebration of the joy and spirit of Australia’s diverse LGBTQIA+ community.

Vi benytter anledningen til å bruke en kommentar fra en av våre lesere, Eric II, som reagerte på en artikkel av Bente Haarstad.

«Til mann og kvinne skapte Han dem». Den norske kirke tar et teologisk sprang

 

«En spikeren-på-hodet-kommentar til en alvorlig utvikling som gjør skadeverk mot skaperverket», skrev John i kommentarfeltet, som svarte Eric II, som skrev:

For en klovneverden. Et jævla freakshow. En tapt sivilisasjon som har gått fullstendig av hengslene, og opphøyer og hyller sosiokulturell degenerasjon og seksuelle avvik.

TikTok og pornhub til barna, radikal kjønnsteori i skolene, pubertetsblokkere og penisamputasjoner i helsevesenet, og transaktivisme i kirken. For en jævla surrealisme.

Og ikke en moralfilosofisk anfektelse, ikke en eneste dypere refleksjon, og ikke tegn til intelligent liv å spore overhodet. I det gjennomfeminiserte, multikulturelle Nye Norge. Hvor idioti og kognitiv dissonans snart når kritisk masse, slik at absolutt alt vi en gang trodde vi var, blir til dritt.

Trist som bare fan.

Bedre kan det ikke sies.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.