Sky News Australia ser på Frankrike, men ingen trør riktig henge bjella på katten. De går som katten rundt grøten. Det er et litt uansvarlig å si at Frankrike har falt, flere land kan stå for tur.

Noen kommentatorer sier at det ikke er et spørsmål om penger. Det er et spørsmål om mennesker som vil til Europa, men ikke ønsker å bli en del av Europa. Ikke før EU våger å se faren i hvitøyet vil disse opprørene fortsette.

“The heart of the problem is this parallel society that has grown up within France, the lost territories and politicians have known about this for 20 years,” The Spectator’s Gavin Mortimer told Sky News Digital Originals.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.